Hoogwerkers voor boomverzorging bij Key-Tec

Boomverzorging is een specialistische job. U doet dit niet zomaar. Dit werk vergt specifiek materiaal en machines om bij de hoogste toppen te kunnen op een veilige manier. Veiligheid staat hierbij steeds voorop. Vroeger werd in bomen geklommen om die te snoeien, maar dat is lang niet altijd veilig. Bij Key-Tec in Moerbeke beschikken we over een uitgebreid assortiment hoogwerkers voor de tuinbouw en het snoeien van bomen. We zetten deze toestellen hieronder graag even aan u voor.

 

Hoogwerkers boomverzorging: waarop letten

Voor het verzorgen en snoeien van bomen heeft u niet zomaar een hoogwerker nodig. U zoekt een toestel dat compact is, zodat u ook in dichtbegroeid gebied of tuinen met weinig ruimte uit de voeten kan. Bovendien heeft u nood aan een toestel dat stevig staat en tegen een tik kan. Ten slotte heeft u een toestel nodig met een lange arm, zodat u niet vlak onder de te snoeien boom hoeft te staan én vooral: dat u bij de hoogste toppen kan. 

Een spinhoogwerker voldoet aan al deze criteria. De toestellen uit ons gamma zijn uitermate compact op te vouwen zonder dat ze inboeten aan veiligheid of stevigheid. Stuk voor stuk maken ze deel uit van het assortiment van CMC, een toestelbouwer die zich al jarenlang specialiseert in hoogwerkers in allerlei vormen en maten. 

 

Verhuur hoogwerker boomverzorging

Bij Key-Tec zit u goed voor de verhuur van hoogwerkers, ook voor tuinbouw of boomverzorging. Wij verhuren toestellen zowel op lange termijn (tot 5 jaar) als voor korte tijd (vanaf 1 dag). Het bereik van deze toestellen schommelt tussen de 15 en 28 meter. 

Heeft u specifieke vragen over onze huurtoestellen? Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren.

 

Hoogwerker boomverzorging kopen

Wie vaker spinhoogwerkers nodig heeft, kan ook overwegen een eigen toestel aan te schaffen. Ook hiervoor bent u bij Key-Tec aan het juiste adres. Ons koopaanbod spinhoogwerkers is nog een pak uitgebreider. U ontdekt het hele aanbod hier. Het bereik van deze machines varieert tussen 12 en maar liefst 41 meter hoog. Opnieuw maken al deze toestellen deel uit van het aanbod van CMC. We pikken er graag drie voor u uit: 

 

Bent u op zoek naar een ander toestel? Neem dan zeker ook eens een kijkje in ons volledige aanbod via de link hieronder. Heeft u andere vragen? Contacteer ons meteen.  

Gebruikte spinhoogwerkers boomverzorging

We begrijpen dat een nieuw toestel een hele investering is. Daarom biedt Key-Tec ook regelmatig goed onderhouden tweedehandstoestellen aan. Neem zeker een kijkje in ons steeds wijzigende aanbod

Heeft u specifieke vragen? Stel ze vrijblijvend

Het is niet altijd evident uit te maken voor welk toestel u moet gaan. Elke machine heeft haar eigen voor- en nadelen en veel hangt ook af van de werken waarvoor u het toestel zal inzetten. Wilt u meer informatie over onze toestellen, over de kost- en huurprijs? Aarzel dan niet ons geheel vrijblijvend te contacteren. Wij staan u graag bij met verder advies. 

 

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: