Case CX60D

Specificaties

Marke: Case
Type: CX60D
Breite (m): 1.98
Höhe: 2.55
Leistung (pk): 61
Max. Ausschütthöhe: 4,09-4,24
Gewicht (t): 5.7
Max. Grabtiefe (m): 3,85-4,1
Motor: Kubota Stage 5
Informationen: Nieuw model 2022-2023

Leer de Case CX60D beter kennen

Ben je op zoek naar een betrouwbare minigraver die niets uit de weg gaat? Neem dan zeker een kijkje in de gerenommeerde D series van de Amerikaanse toestelbouwer Case Construction. Zoek je een eerder groot toestel in deze reeks? Dan is de Case CX60D iets voor jou.

Wat mag je verwachten?

Deze minigraver beschikt over een cabine die je beschermt tegen de zon, stof, lawaai en de weersomstandigheden. De rupsbanden zorgen voor een goede stabiliteit, ook op oneffen terrein en de zero-tailswing bouw zorgt ervoor dat u ook op compacte werven vlot uit de voeten kan. De bediening via de joysticks voelt zeer natuurlijk aan en verloopt bijzonder vlot. Ook minder ervaren bestuurders krijgen die snel in de vingers.

De afmetingen van de Case CX60D minigraafmachine

Dit toestel meet 1,98 meter breed, is 2,55 meter hoog, weegt 5,7 ton en beschikt over een zeer betrouwbare Kubota Stave V motor. Die is op haar beurt goed voor een maximaal vermogen van 61 pk. Niet slecht voor zo’n compact toestel.

Verder komt de CX60D in twee versies. Het verschil zit in de reikwijdte. Zo varieert de maximale graafdiepte tussen 3,85 en 4,1 meter diep en de storthoogte tussen 4,09 en 4,24 meter.

En de veiligheid?

De compacte en stabiele bouw, samen met de extra verlichting, de perfecte zichtbaarheid rondom het toestel en op de uit te voeren werken, de hydraulische technologie en het makkelijk te onderhouden machinewerk zorgen ervoor dat dit toestel zeer veilig in gebruik is. Bij Case Construction weten ze duidelijk wat ze doen.

Wil je de D series in actie zien? Neem dan zeker een kijkje in onderstaande video. Heb je toch nog vragen? Stel ze ons geheel vrijblijvend. Wij geven graag een antwoord

Offerte aanvragen