Case CX60C

Specificaties

Merk: Case
Type: CX60C
Breedte (m): 1.98
Hoogte (m): 2.55
Transportlengte (m): 5.63
Max. storthoogte (m): 4.1
Gewicht (t): 5.85
Max. graafdiepte (m): 3.99
Reikwijdte grondniveau (m): 6.35
Motorisatie: Yanmar
Informatie: Nieuw model!
Random: 460591

Maak kennis met de Case CX60C, de grootste minigraver in ons assortiment

Een mini-graver is niet altijd wat de naam doet vermoeden. Althans, dat bewijst deze krachtpatser van Case Construction. De Case CX60C is dan ook het grootste en sterkste lid uit de geroemde C-reeks van deze Amerikaanse constructeur.

Wat de C-reeks zo uniek maakt? Het biedt het beste van alle werelden: productiviteit, efficiëntie, veelzijdigheid, veiligheid en comfort. Een hele mond vol, maar we leggen het u hieronder graag in detail uit.

Verhoog uw productiviteit met de CX60C van Case Construction

Wat is een ‘mini-graver’ als uw toestel 5,85 ton weegt? Als het een Yanmar motor huisvest die ruim 60 pk aflevert? Dit toestel kan werkelijk alles aan. Het is snel, heeft een korte draaicirkel en laat u nauwkeurig werken, ook in kleinere ruimtes en werven.

Doordat dit toestel steeds voldoende grip bewaart, ook op moeilijker begaanbare grond en genoeg kracht levert, is het ook in te zetten op moeilijker terrein. Bovendien beschikt de bestuurder over zoveel comfort dat hij enkel op het werk moet focussen.

 

Veilig en comfortabel werken met de CX60C

De ergonomische en ruime cabine is verwarmd en beschikt over een zeer intuïtieve besturing die een zeer korte leercurve kent. Dit zorgt ervoor dat iedereen aan de slag kan met deze krachtpatser. De bestuurder heeft steeds een perfect 360° zicht, wat zorgt dat er geen dode hoeken zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de moderne camera achteraan het toestel.

Daarbovenop heeft de CX60C een korte draaicirkel zonder tail swing. Tot slot: door de reactieve hydraulische bediening, kun je uitermate nauwkeurig werken met dit toestel. Rond buizen en kabels graven, in gebouwen opereren of op korte ruimtes draaien; het is allemaal mogelijk met deze Case minigraver.

De nodige certificaten (ROPS, FOPS, TOPS) geven een objectieve garantie dat u veilig aan de slag kan gaan met dit absolute toptoestel.

 

Efficiënt werken met het toptoestel uit de C-reeks van Case Construction

Deze CX60C laat u niet alleen veilig werken in alle nodige comfort, het koppelt dat bovendien aan de efficiëntie die u verwacht. De Yanmar motor is uitgerust met verschillende werkmodi, aangepast aan de job van de dag.

Daarnaast beschikt ze over een Auto Idle functie die u nog meer brandstof laat besparen.   Daarnaast gaat u elke opdracht aan in de beste omstandigheden door een ongezien aantal opzetstukken, aangepast aan elke denkbare job. Een ingenieus hydraulisch systeem zorgt hierbij voor snelle wissels.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: