Case CX26C

Specificaties

Merk: Case
Type: CX26C
Breedte (m): 1.5
Hoogte (m): 2.5
Transportlengte (m): 4.1
Max. storthoogte (m): 3.03
Gewicht (t): 2.56
Max. graafdiepte (m): 2.65
Reikwijdte grondniveau (m): 4.54
Motorisatie: Kubota
Informatie: Nieuw model!
Random: 460591

De Case CX26C voor u onder de loep genomen

De C-reeks van het Amerikaanse topmerk Case Construction geldt als het neusje van de zalm op vlak van compacte graafmachines. Één van de nieuwste modellen in deze reeks, is de Case CX26C. Zoals alle andere leden van de serie, focust Case Construction ook hier op drie belangrijke punten: flexibiliteit, manoeuvreerbaarheid en comfort voor de bestuurder.

Kies voor veelzijdigheid met de Case CX26C

De Case CX26C minigraver is een prachtig voorbeeld van hoe Case Construction steeds opnieuw de perfecte combinatie weet te vinden tussen compactheid en functionaliteit. Dit toestel is dan ook perfect inzetbaar in zowel de tuinbouw, als bij openbare werken en op kleinere werven waar precisie uitermate belangrijk is. Met de CX26C manoeuvreert u dan ook perfect overal tussen, dankzij zijn compacte bouw en eenvoudige besturing.

Deze compacte bouw zorgt ervoor dat deze machine eenvoudig in te laden en verplaatsen is. De krachtige Kubota motor zorgt er bovendien voor dat u op veel soorten terrein uit de voeten kan. Ondanks zijn wat kleinere bouw, kan u toch veel aan met de CX26C. U graaft tot 2,65 meter diep en brengt vervolgens lasten tot op een hoogte van 3,03 meter. Dit alles doordat de reikwijdte van de graafarm maar liefst 4,54 meter bedraagt.

Tot slot geniet u van een zeer uitgebreide keuze aan opzetstukken voor de arm van dit toestel. Die zijn bovendien uitermate snel te bevestigen en wisselen, dankzij het hydraulische systeem waarmee de CX26C is uitgerust.

 

Bespaar niet op productiviteit en efficiëntie

We gaven het al aan; de Case CX26C is zeer compact gebouwd, maar dat betekent niet dat u het moet doen met een futloos toestel. Het sleutelwoord bij Case Construction is dan ook “Efficiëntie’. De motor werd voorzien van verschillende werkmodi en een ‘Auto Idle’ functie. Hierdoor worden de krachten juist verdeelt én verbruikt u minder brandstof.

De Kubota motor en de andere onderdelen zijn bovendien vlot bereikbaar voor onderhoud.

 

Veiligheid zonder comfort uit het oog te verliezen

Wie vaker met toestellen van Case Construction werkt, weet al lang dat je als bestuurder niet in de kou gelaten wordt. De cabine wordt dan ook als vanouds voorzien van het nodige comfort. Dit alles gebeurt bovendien zonder met de nodige aandacht voor de veiligheid. 

De bestuurder geniet dan ook van een perfect 360° zicht vanuit zijn ergonomische stoel. Dit wordt makkelijker gemaakt door de moderne achteruitrijcamera en het eenvoudig te bedienen display. Zo heeft u alle nuttige informatie bij de hand. Tot slot nog dit: bij Case Construction weet men maar al te goed dat enkel certificaten échte zekerheid geven als het op veiligheid aan komt. Daarom beschikt dit toestel over alle nodige bewijsstukken (ROPS, FOPS, TOPS).

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: