Case CX26C | Key-Tec
 

Case CX26C

De Case CX26C voor u onder de loep genomen

 

De Case CX26C minigraver is een prachtig voorbeeld van hoe Case Construction steeds opnieuw de perfecte combinatie weet te vinden tussen compactheid en functionaliteit. Dit toestel is perfect voor de tuinbouw en kan bovendien ingezet worden bij openbare werken en op kleinere werven. Het ideale toestel voor nutsbedrijven dus. U manoeuvreert perfect overal tussen met deze eenvoudig te besturen graver.


Deze nieuwe machine beschikt over een Kubota motor die zorgt voor zo’n 25 pk. Hij stort lasten vanop een hoogte tot 3,03 meter en heeft een reikwijdte van 4,54 meter en een graafdiepte tot 2,65 meter. Best knap voor een toestel dat slechts 2,56 ton weegt, 1,5 meter breed, 2,5 meter hoog en 4,1 meter lang meet.


Dit toestel komt met een verwarmde cabine of simpel afdak. De cabine is voorzien van het nodige comfort voor de bestuurder. Die laatste houdt trouwens op elk moment een perfecte kijk op de uit te voeren werken, of die nu voor, achter of naast de bestuurder liggen. Veiligheid is dan ook uitermate belangrijk voor Case Construction.

Merk: Case
Type: CX26C
Breedte (m): 1.5
Hoogte (m): 2.5
Transportlengte (m): 4.1
Max. storthoogte (m): 3.03
Gewicht (t): 2.56
Max. graafdiepte (m): 2.65
Reikwijdte grondniveau (m): 4.54
Motorisatie: Kubota
Informatie:

Nieuw model!

Random: 460591
Offerte aanvragen