Case CX17C

Specificaties

Merk: Case
Type: CX17C
Breedte (m): 0,99-1,30
Hoogte (m): 2.32
Transportlengte (m): 3.51
Max. storthoogte (m): 2.67
Gewicht (t): 1.68
Max. graafdiepte (m): 2.35
Reikwijdte grondniveau (m): 3.94
Motorisatie: Kubota
Informatie: Nieuw model!
Random: 460591

Ontdek Case CX17C minigraver

De Case CX17C is een minigraver uit de C-reeks van het absolute topmerk Case Construction. Voor deze mooie reeks graafmachines, zet de constructeur in op drie belangrijke aspecten: wendbaarheid, veelzijdigheid en comfort.

De efficiënte minigraver die Case CX17C is

Laat ons beginnen bij het begin. Zoals steeds bij Case Construction, is de CX17C een zeer productieve machine. Deze kleine graver is uitgerust met een Kubota motor en weegt 1,68 ton.

Deze graafmachine laat zich graag inzetten op kleinere werven, waar nauwkeurigheid extra belangrijk is. Met zijn verstelbare as meet de CX17C tussen de 99 cm en 1m30 breed. Dit laat het toestel eenvoudig tussen nauwe openingen manoeuvreren. 

Dit alles zonder aan reikwijdte en bereik in te boeten. Zo stort u uw lasten tot op 2,67 meter en rijkt deze machine tot 3,94 meter ver of 2,54 meter diep. Perfect dus om te graven én uw vrachtwagen te laden. Dit alles dankzij een uitermate brandstof efficiënte motor met twee verschillende werkmodi en een standaard ‘Auto Idle’ functie. Tot slot laat de arm toe lasten te verplaatsen, waardoor u nog efficiënter te werk kan gaan.

 

Veelzijdigheid troef met de Case CX17C

Naast productiviteit en efficiëntie, is veelzijdigheid een belangrijke troef van de CX17C. Deze machine kan dan ook makkelijk op de meest uiteenlopende werven worden ingezet door zijn sterke motor, snelle- en vooral korte draaicirkel. Bovendien kan je dit toestel makkelijk transporteren van én naar de werf.

De verstelbare track zorgt ervoor dat de CX17C door openingen van minder dan één meter breed past. Tot slot zorgt de ongelooflijk snelle hydraulische koppeling ervoor dat u het brede aanbod aan opzetstukken snel en eenvoudig installeert.

 

Veiligheid en comfort

U verwacht het al jaren van Case Construction; de combinatie van veiligheid en comfort voor de bestuurder. Dit is opnieuw het geval bij de CX17C. Deze machine heeft geen tail swing, een korte actieradius en beschikt over de nodige certificaten (ROPS, FOPS, TOPS). Daarnaast is ze zeer eenvoudig te besturen en nog makkelijker te onderhouden.

De bestuurder geniet in de ruime cabine van een 360° zicht op de werkzaamheden én kan gebruik maken van een moderne achteruitrijcamera. Zo heeft u steeds zicht op wat er achter u gebeurt. Tot slot beschikt u over een moderne bediening en display.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: