Case CX37C

Specificaties

Merk: Case
Type: CX37C
Breedte (m): 1.74
Hoogte (m): 2.5
Transportlengte (m): 3.66
Max. storthoogte (m): 3.61
Gewicht (t): 3.76
Max. graafdiepte (m): 3.44
Reikwijdte grondniveau (m): 5.5
Motorisatie: Yanmar
Informatie: Nieuw model!
Random: 460591

Ontdek de Case CX37C

Deze kleine graafmachine van Case Construction maakt deel uit van de gerenommeerde C-reeks van deze Amerikaanse topfabrikant. De CX37C is een multi-inzetbare minigraver die compact genoeg is om op kleine werven ingezet te worden.

De geroemde C-reeks van Case Construction focust op drie belangrijke eigenschappen: een wendbare, vlot bestuurbare graver, die flexibel ingezet kan worden en de bestuurder het nodige comfort biedt.

De Case CX37C biedt de bestuurder een comfortabele ervaring

Wie Case Construction zegt, denkt al snel aan eenvoudig te besturen toestellen die bovendien het nodige comfort bieden in de cabine. Dit is zeker ook het geval bij de CX37C, een ietwat groter model uit de C-reeks. De cabine is relatief vrij ruim en biedt de bestuurder een perfect zicht op de uit te voeren werken. Niet alleen door de grote ramen, maar ook door de camera achteraan het toestel, verbonden met een display in de cabine.

Bovendien beschikt de bestuurder over een ergonomische stoel en besturing, volledig afgewerkt met een moderne display waarop alle belangrijke informatie gebundeld wordt. Zo heeft u alles in één oogopslag in de gaten.

 

Veiligheid staat voorop bij Case Construction

Naast comfort voor de bestuurder, denkt deze constructeur ook aan de veiligheid van de persoon die het toestel bedient én van de mensen rondom. Ook in dit opzicht past het 360° zicht, dankzij de grote ramen en achteruitrijcamera, perfect in het plaatje.

Daarnaast ondergaan de producten van Case Construction steeds een zeer strenge testfase. Hierbij worden ook de nodige certificaten behaald via onafhankelijke instanties. Zo beschikt de Case CX37C over een ROPS, FOPS en TOPS-certificaat. Tot slot is het toestel makkelijk te onderhouden.

 

De ongeziene efficiëntie en veelzijdigheid van de Case CX37C

Naast een comfortabel en veilig toestel, is de CX37C in de eerste plaats zeer efficiënt en veelzijdig te gebruiken. Zo is deze graafmachine voorzien van een stevige Yanmar motor. Die zorgt voor zo’n 25 pk, maar is dankzij zijn verschillende werkmodi en Auto Idle systeem best energiezuinig. 

De compacte constructie zorgt er niet voor dat u aan prestaties moet inleveren. Dit alles zonder aan reikwijdte en bereik in te boeten. Zo reikt de CX37C makkelijk 5,5 meter ver en graaft hij 3,44 meter diep. Lasten stort hij op een maximale hoogte van 3,61 meter. Allemaal vrij indrukwekkende cijfers voor een graver die zelf amper 2,5meter hoog, 3,66 meter lang en 1,74 meter breed meet.

Bij Case Construction houdt men, tot slot, niet van toestellen waarbij de inzetbaarheid beperkt is. Daarom kan deze CX37C dan ook makkelijk op verschillende types werven uit de voeten. Denk hierbij aan tuinbouw, openbare - en kleine, besloten werven. Daarnaast laat hij zichzelf makkelijk inladen, zodat hij vlot van de ene naar de andere werf kan worden verplaatst. Het brede assortiment opzetstukken en accessoires is ten slotte snel en eenvoudig te wijzigen, dankzij het hydraulische systeem.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: