Case CX65D

Specificaties

Marke: Case
Type: CX65D
Breite (m): 1.98
Höhe: 2.55
Leistung (pk): 61
Max. Ausschütthöhe: 5,28-5,51
Gewicht (t): 6.2
Max. Grabtiefe (m): 3,95-4,2
Motor: Kubota Stage 5
Informationen: Nieuw model 2022-2023

Hier is de Case CX65D minigraver

Minigraafmachines vind je in alle maten en gewichten, maar wie op zoek is naar een betrouwbare fabrikant, komt al snel uit bij het Amerikaanse Case Construction. Hun D series staat bovendien wereldwijd te boek als bijzonder betrouwbaar en kwalitatief. Wij stellen alvast één toestel uit deze reeks aan jullie voor: de CX65D.

Wat mag je verwachten van zo’n minigraafmachine?

Wel, een compact gebouwde machine, die amper tailswing heeft, uitgerust werd met een kleine cabine en rupsbanden die ook moeilijker terrein berijdbaar maken. De cabine is compact, maar comfortabel ingericht, met een verstelbare stoel en een perfect 360° zicht op de omgeving en werken. Ze beschermt tegen stof, lawaai, zon en regen.

Hoe groot is een minigraver als de CX65D?

Simpel: net geen 2 meter breed (1,98 meter om precies te zijn) en net iets meer dan 2,5 meter hoog. Ze weegt 6,2 ton en is uitgerust met een betrouwbare Kubota (Stage 5) motor. Die is op haar beurt goed voor een vermogen tot 61 pk.

Je kiest vervolgens één van de twee beschikbare modellen. Het verschil zit in de reikwijdte: het kleinste model heeft een maximale graafdiepte van 3,95 meter en een storthoogte tot 5,28 meter. De grootste doet daar een schepje bij: je graaft dan tot 4,2 meter diep en stort lasten tot op een hoogte van 5,51 meter hoog.

Je ziet de toestellen uit de D series in actie in onderstaande video. Voor vragen kan je altijd vrijblijvend bij ons terecht. We staan je graag verder te woord.

Offerte aanvragen