Case CX22D

Specificaties

Marque: Case
Type: CX22D
Largeur (m): 0,99-1,3
Hauteur (m): 2.4
Puissance (pk): 21
Max. hauteur de déversement (m): 2,65-2,76
Poids (t): 2,09-2,19
Max. profondeur de fouille (m): 2,56-2,76
Motorisation: Kubota Stage 5
Informations: Nieuw model 2022-2023

De Case CX22D minigraver anders bekeken

De nieuwe D-reeks van Case Construction is een gamma mini graaftoestellen van de Amerikaanse toestelbouwer waar menig bouwprofessional naar uitgekeken heeft. Deze toestellen combineren als nooit tevoren compactheid aan veelzijdigheid en veiligheid. Wij stellen jullie alvast graag voor aan de CX22D. 

De getallen achter de Case CX22D: 2,4, 99, 130, 2,65… 

Er zijn gewoon een aantal basisgegevens die je even op een rijtje wil bij de aankoop van een nieuwe graafmachine. Wij lijsten ze even op. Dit toestel meet 2,4 meter hoog, 99 of 130 cm breed (naargelang het onderstel dat je verkiest) en beschikt over een graafarm van 125 of 145 cm lang. Alles bij elkaar weegt dit toestel 2,09 of 2,19 ton, opnieuw afhankelijk van je gemaakte keuzes qua onderstel en graafarm. 

Daar staat tegenover dat je met de CX22D tot 2,76 meter hoogte stort en tot 2,76 meter diep graaft. Hoe? Dankzij de sterke Kubota Stage 5 motor die goed is voor maar liefst 21 pk. Klein van gestalte, maar groots in daden dus! 

Maar hoe is het om te werken met de CX22D?

Geen straf! Dat kunnen we alvast vertellen. Het toestel is dan wel heel compact gebouwd, toch beschik je over een zeer comfortabele stoel, voelt de besturing met twee joysticks heel natuurlijk aan en heb je altijd een mooie zichtbaarheid over de uit te voeren werken. 

Kies je voor de uitvoering met cabine, dan beschik je bovendien over een verwarming en krijg je de kans die uit te rusten met een DAB Bluetooth radio. Beide edities zijn echter bijzonder veilig en beschikken over de nodige certificeringen. Ook kun je ze allebei uitrusten met extra LED verlichting en beschik je altijd over een goede zichtbaarheid over de uit te voeren werken. 

Wat Case Construction toestellen zo veelzijdig maakt? Het feit dat ze uit te rusten zijn met een hele resem opzetstukken, gaande van grijparmen, tot graafbakken en lieren. Ook bij deze compacte gravers is dat niet anders. 

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: