Case CX35D

Specificaties

Marque: Case
Type: CX35D
Largeur (m): 1.58
Hauteur (m): 2.53
Puissance (pk): 25
Max. hauteur de déversement (m): 3,11-3,23
Poids (t): 3,35-3,5
Max. profondeur de fouille (m): 2,87-3,07
Motorisation: Kubota Stage 5
Informations: Nieuw model 2022-2023

Wij hebben de Case CX35D voor jou getest!

Ga je vaker aan de slag op werven waar je maar beperkte manoeuvreerruimte hebt? Dan is een minigraver ongetwijfeld iets waar jij naar op zoek bent. Maar welke toestellen zijn betrouwbaar? Hoe hou je het veilig? En hoe ‘mini’ is een ‘minigraver’? Wel, dat zijn vragen waar Case Construction een antwoordt op biedt met haar Case CX35D. 

Hoe ‘mini’ is een ‘minigraver’ als de CX35D? 

Wel: dit toestel meet 2,53 meter hoog en tot 1,58 meter breed. De arm van deze graver meet ofwel 120, ofwel 140 cm lang en biedt je zo een graafdiepte tot 2,87 of 3,07 meter diep en een storthoogte tot 3,11 of 3,23 meter hoog. De CX35D is hiermee niet de kleinste, maar wel nog steeds een bijzonder vlot te manoeuvreren toestel uit de D-serie van Case Construction. Een Kubota Stage V motor die goed is voor 25 pk maakt dit rijtje met feiten compleet. Of niet? Het gewicht nog? Het kleinste model weegt 3,35 ton, de grootste uitvoering 3,5 ton. 

Waar Case Construction’s D-series voor staat: veilig, multifunctioneel en betrouwbaar

We beloofden jullie antwoorden op de vragen uit de intro. Die geven we jullie graag. Dit toestel behoort tot één van de innovatiefste reeksen minigravers ter wereld. De D-reeks van Case werd gelanceerd in 2022 en staat voor 

  1. Absolute veiligheid, dankzij de scherpe eisen van de TOPS-ROPS Level 1 testen, of je nu gaat voor de overkapping- of de cabine uitvoering. 
  2. Vlotte besturing. De twee joysticks liggen bijzonder goed in de hand en de besturing is zéér nauwkeurig en voelt heel natuurlijk aan. 
  3. Een gebruiksvriendelijkheid op U tegen te zeggen. Je spendeert makkelijk lange werkdagen in de stoel van de CX35D. Ook de goede zichtbaarheid en eerder vernoemde besturing, maken van dit toestel een lust om mee te werken. Extra LED verlichting op het dak om ook in slecht verlichte werven aan de slag te gaan? Geen probleem! 
  4. En wat als je net dat tikkeltje meer luxe voor ogen had? Dan kies je voor de uitgave met cabine. Die rust je namelijk uit met airco, verwarming en een moderne USB, Bluetooth DAB radio. Anti-diefstal systeem? Ook een optie! 
  5. Wat als je meer wil dan graven alleen? Dan kies je toch gewoon uit het uitgebreide game opzetstukken van Case Construction? Geen idee wat de opties zijn? Wij geven je graag advies op maat. 
Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: