Case CX19C

Specificaties

Marque: Case
Type: CX19C
Largeur (m): 0,98-1,25
Hauteur (m): 2.3
Longueur de transport (m): 3.85
Max. hauteur de déversement (m): 2.68
Poids (t): 1.99
Max. profondeur de fouille (m): 2.4
Portée du niveau du sol: 4.03
Motorisation: Kubota

Ontdek de CX19C minigraver samen met ons

Minigravers zijn multi-inzetbaar en veelgevraagde toestellen in verschillende sectoren, gaande van de land- en tuinbouw, tot openbare werken en binnen de bouwsector. Case Construction staat al jarenlang garant voor toptoestellen binnen deze categorie. Hieronder stellen we u graag voor aan één van de nieuwste, en meest compacte, telgen binnen hun assortiment: de Case Construction CX19C

 

De stats op een rijtje

De Case CX19C is een nieuw model binnen de reeks van Case Construction. Deze graafmachine heeft een verstelbaar onderstel. De breedte varieert dan ook van 98 centimeter tot 1,25 meter breed. hierdoor past dit toestel zelfs door smalle ingangen en deuropeningen. Verder meet deze graver 2,3 meter hoog en is hij 3,85 meter lang. Het toestel heeft een storthoogte tot 2,68 meter hoog, een reikwijdte van 4,03 meter op grondniveau en graaft tot 2,4 meter diep. Een groot bereik dus voor een eerder compacte minigraver! 

Het toestel weegt nét geen twee ton (1,99 om precies te zijn) en heeft een Kubota motor die goed is voor 16,8 pk.

 

Case Construction dacht ook aan u

Wie "compact" of "mini graver" hoort, denkt al snel dat het ook benauwd aanvoelt in de cabine. De CX19C bestuurt u echter met gemak en heel werkdag. Zoals steeds heeft Case Construction namelijk geen moeite gespaard om ook de cabine goed uit te rusten. Zo beschikt de bestuurder over verwarmign en airconditioning, een verstelbare en ergonomische stoel, intuïtieve besturing, een prachtig beeldscherm en perfecte zichtbaarheid rondom het hele toestel. 

Verder zorgt de nieuwste hydraulica voor een vlot te besturen grijparm en kunt u heel eenvoudig bij alle onderdelen. Onderhoud wordt zo makkelijker dan ooit tevoren.

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: