Case CX58D

Specificaties

Marque: Case
Type: CX58D
Largeur (m): 1.98
Hauteur (m): 2.55
Puissance (pk): 61
Max. hauteur de déversement (m): 3,95-4,05
Poids (t): 5.4
Max. profondeur de fouille (m): 3,4-3,57
Motorisation: Kubota Stage 5
Informations: Nieuw model 2022-2023

Wij stellen de Case CX58D graag aan je voor

Wie op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatieve minigraver, komt al snel uit bij Case Construction. De D-series van deze Amerikaanse toestelbouwer is wereldberoemd en staat bekend als uiterst betrouwbaar en performant. Wij stellen hier graag een groter model uit deze reeks aan jullie voor: de CX58D.

De basisinformatie over de Case CX58D minigraafmachine

De CX58D heeft een vermogen van zo’n 61pk, allemaal dankzij de nieuwe Kubota Stage V motor. Die stuurt het toestel aan dat 1,98 meter breed en 2,55 meter hoog meet. Zelf weegt het toestel 5,4 ton. Deze minigraver graaft tot 3,57 meter diep en stort lasten tot op 4,05 meter hoog.

Als bestuurder bedien je dit toestel vanuit de cabine die een perfect 360° zicht biedt over de omgeving en uit te voeren werken. Je zit dan ook afgeschermd van stof, lawaai, weer en wind.

Ga veilig aan de slag

De Case CX58D beschikt over rupsbanden die je ook op moeilijker begaanbaar terrein stabiel laten werken. Dankzij de compacte bouw, zonder tailswing, kan je bovendien zeer makkelijk manoeuvreren op werven met beperkte beweegruimte. Dat manoeuvreren heb je bovendien zo onder de knie, dankzij de intuïtieve bediening door middel van joysticks die perfect in de hand liggen.

Er zijn bovendien maar weinig taken die deze machine uit de weg gaat. Je rust ze namelijk makkelijk uit met een hele resem accesoires, waardoor de CX58D multi-inzetbaar blijkt op de werf.

Je ziet de D series in actie in onderstaande video. Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: