Case CX250E

Specificaties

Marca: Case
Tipo: CX250E
Ancho (m): 3,19/2,99
Altura: 3.22
Longitud de transporte: 10
Altura máx. de vertido: 6.76
Gewicht (t): 25.5
Profundidad máx. de excavación: 7.42
Ancho de alcance al nivel de suelo: 10.62
Motor: FPT 6 cilinder
Información: Nieuw model 2022

De CX250E graafmachine, een toonbeeld van Case’s nieuwe E-series 

Case Construction, de Amerikaanse machinebouwer, eindigde 2021 met een knaller: ze lanceerden een nieuwe E-series graafmachines die de lat weer een pak hoger legden. Ze trekken hiermee de lijn van vernieuwing verder door en zetten nu in op toestellen die efficiënter en veiliger zijn dan ooit tevoren. 

Hieronder laten we je kennis maken met de CX250E, een prachtig staaltje techniek.

(lees verder onder de video)

De Case CX250E; de specs

Een rupskraan als de CX250E is een uit de kluiten gewassen graafmachine. Hij is beschikbaar in twee versies, afhankelijk van de lengte van de grijparm. Ze meten respectievelijk 2,99 of 3,19 meter breed, 3,22 meter hoog en 10 meter lang. Dit is goed voor een machine van maar liefst 25,5 ton zwaar. 

Daartegenover staan impressionante mogelijkheden: een storthoogte van maar liefst 6,76 meter, een graafdiepte tot 7,42 meter en een reikwijdte tot 10,6 meter. 

Wat maakt de E-series van Case noemenswaardig?

Die “E” in E-series staat voor “enhanced”, “versterkt”. Maar wat werd nu precies versterkt? Een bloemlezing: 

 • Een stevigere bouw.
  Deze machines zijn nog robuuster, nog meer bestand tegen zware arbeid. We durven bijna stellen: onverslijtbaar! Dit alles door een steviger ontwerp, nieuwe motor en onder handen genomen technologie.

 • Besturing onder handen genomen.
  Wie Case kent, weet dat de machines intuïtief te besturen zijn. Toch kon het blijkbaar nog vlotter. Het hydraulische besturingssysteem (CIHS) is nu nog vlotter te bedienen.
 • Aangepast aan alle taken.
  Veelzijdigheid is belangrijk voor bouwmachines. Dankzij de nieuwe werkmodi heb je in vrijwel elke situatie een betrouwbare partner in de CX250E. Een Super Power modus zorgt dat je de zwaarste karweien aankan, terwijl de Lifting modus aangepast is voor het heffen van zware lasten. De Eco-modus zorgt dan weer voor een ongeziene brandstofefficiëntie.

  Daarbovenop werden verschillende opties toegevoegd om jouw machine verder aan te passen en te personaliseren aan de job die vandaag op je planning staat. Daar zorgt de grote en duidelijke monitor voor. Die geeft je bijzonder veel opties waar je naar hartenlust mee kan experimenteren.
 • Efficiënter dan ooit.
  In deze ecologische tijden is duurzaamheid bijzonder belangrijk. Minder energie verbruiken, minder uitstoot, efficiënter omspringen met krachten. Ook hier zet Case meer op in dan ooit. Een nieuwe motor en bijhorend besturingssysteem zorgen daarvoor.

 • Comfort voor de bestuurder.
  De cabine van de CX250E is ruimer, makkelijker te personaliseren, ergonomisch en perfect geïsoleerd. Zo werk je rustiger en is het makkelijk lange werkdagen te maken. Een verstelbare stoel, airconditioning, een handige monitor, opbergruimte en zoveel meer, zorgen ervoor dat je hier niet meer weg wil.
 • Veiligheid voorop.
  Natuurlijk moet alles veilig blijven. Ongevallen moeten te allen tijde vermeden worden. Daar zet Case al langer op in. Dit toestel voldoet dan ook aan de hoogste veiligheidseisen (FOPS en ROPS compliant), de zichtbaarheid werd verder aangepakt en de verlichting werd herbekeken. De E-series is bovendien uitgerust met een voorruit die automatisch kan ontdooit worden bij vriesweer. 

Het moge duidelijk zijn: Case Construction verlegt de grenzen van gebruiksvriendelijkheid, prestaties en efficiëntie. Deze E-series is een reeks om rekening mee te houden in de komende jaren. 

Offerte aanvragen