Case CX19D

Specificaties

Marca: Case
Tipo: CX19D
Ancho (m): 0,99-1,3
Altura: 2.37
Potencia: 19
Altura máx. de vertido: 2,58-2,7
Gewicht (t): 1,88-1,99
Profundidad máx. de excavación: 2,28-2,48
Motor: Yanmar Stage 5
Información: Nieuw model 2022-2023

Case CX19D: veelzijdig én compact

Je zoekt een compacte minigraver die toch geen taak uit de weg gaat? Dan zit je goed bij de CX19D van Case Construction, een telg uit hun nieuwe D series. Deze nieuwe reeks toestellen worden in 2022 en 2023 gelanceerd door de Amerikanen van Case Construction en brengen het beste van deze toestelbouwer naar de markt van de compacte minigravers. 

Waaraan mag je je verwachten? 

Een compacte minigraver. Dat betekent een toestel dat 2,37 meter hoog meet en - afhankelijk van het onderstel van jouw keuze - 99 tot 130 cm breed is. Dit combineer je met een graafarm van 115 of 135 cm lang. Maar wat levert dat op? Een maximale graafdiepte tot 2,28 of 2,48 meter diep of een storthoogte van 2,58 meter tot 2,7 meter hoog. 

En wat dan onder de motorkap? Wel, hier vind je een nieuwe Stage 5 motor van Yanmar, goed voor een vermogen tot 19 pk. Dit toestel is niet het kleinste uit de D reeks van Case Construction, maar blijft dus wel bijzonder compact en koppelt dit aan het nodige vermogen om makkelijk uit de voeten te kunnen op werven met beperkte ruimte. Ook op moeilijker begaanbaar oppervlak trouwens, want dit toestel kan perfect functioneren op hellingen tot 30°! 

Voorbij de cijfertjes: hoe voelt de CX19D aan? 

Dit toestel is compact, maar vergeet toch de bestuurder niet. Of je kiest voor de uitvoering met overkapping, of je gaat voor de cabine versie. Die laatste heeft een aantal mooie extra’s, zoals verwarming en een DAB, Bluetooth radio. Beiden zijn heel veilig (en ROPS/TOPS gecertificeerd) en uit te rusten met extra LED verlichting, zodat je ook in minder goed verlichte ruimtes aan de slag kan. 

De stoel zit bijzonder comfortabel en de besturing heb je in een vingerknip onder de knie. De twee joysticks zorgen namelijk voor een zeer nauwkeurige bediening van dit toestel. Wist je trouwens dat je deze graver - net als alle Case Construction toestellen - kan uitrusten met een hele resem opzetstukken en accessoires? We geven je graag meer informatie over alle opties. 

Offerte aanvragen