Case CX50D

Specificaties

Marca: Case
Tipo: CX50D
Ancho (m): 1.9
Altura: 2.57
Potencia: 58
Altura máx. de vertido: 3,92-4,08
Gewicht (t): 4.8
Profundidad máx. de excavación: 3,33-3,58
Motor: Kubota Stage 5
Información: Nieuw model 2022-2023

Ontdek de Case Construction CX50D minigraafmachine

De nieuwe D series van Case Construction is de top op vlak van minigravers. De CX50D maakt er deel van uit en is een zeer betrouwbare compacte graafmachine. We stellen hem hieronder aan jullie voor.

De basics over de Case CX50D

Deze machine beschermt je van weer en wind dankzij de compacte cabine, die bovendien ook geluidsisolerend is. De rubberen rupsbanden zijn zo ontworpen dat je steeds soepel over moeilijker begaanbaar terrein kan manoeuvreren. Verder geeft deze graver amper of geen tailswing, waardoor je ook in krappe ruimtes te werk kan.

Deze minigraver is compact, what’s in a name, en wel 1,9 meter breed en 2,57 meter hoog. Ze weegt 4,8 ton en wordt aangestuurd door een nieuwe Kubota Stage V motor, goed voor een vermogen van zo’n 58pk! Je krijgt er een graafdiepte tot 3,58 meter en een storthoogte tot 4,08 meter voor terug. Je kiest uit twee types, elk met een eigen storthoogte en graafdiepte.

Multifunctioneel en vlot in gebruik

De Case CX50D past perfect in wat je ondertussen mag verwachten van de graafmachines van Case Construction: een vlotte besturing die je snel in de vingers krijgt, een vrij comfortabele en makkelijk verstelbare stoel, goede zichtbaarheid, geluidsisolatie en een hele resem opzetstukken die je makkelijk toelaten verschillende taken uit te voeren op de werf.

Wil je dit toestel in actie zien? Bekijk dan onderstaande video. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen