Case CX55D

Specificaties

Marca: Case
Tipo: CX55D
Ancho (m): 1.9
Altura: 2.57
Potencia: 58
Altura máx. de vertido: 5,03-5,27
Gewicht (t): 5.25
Profundidad máx. de excavación: 3,49-3,74
Motor: Kubota Stage 5
Información: Nieuw model 2022-2023

Leer de Case CX55D minigraafmachine beter kennen

Ken je de D series van Case Construction al? Het is het neusje van de zalm in de wereld van de minigravers. De Amerikaanse toestelbouwer leverde hier een prachtig staaltje techniek af, waar de Case CX55D een prachtig voorbeeld van is. We stellen dit toestel hieronder graag verder aan je voor.

De basis informatie over de CX55D

De Case CX55D minigraafmachine beschikt over een Kubota Stage V motor, die goed is voor 58pk aan vermogen. Ze meet 1,9 meter breed en 2,57 meter hoog. Droog aan de haak weegt ze 5,25 ton. Wat krijg je daarvoor terug? Je kiest uit twee versies van dit toestel, eentje met een graafdiepte tot 3,49 meter en een storthoogte tot 5,03 meter en eentje met een graafdiepte tot 3,74 meter en een storthoogte tot 5,27 meter.

Verder beschik je over een cabine die je helemaal beschermt tegen lawaai, stof, weer en wind. De rupsbanden en de korte draaicirkel zorgen voor een soepele besturing en een vlotte manoeuvreerbaarheid, ook op oneffen terrein of werven met beperkte beweegruimte.

En de bestuurder? Is daar ook aan gedacht?

Absoluut. Wie Case Construction een beetje kent, weet wat te verwachten: nieuwe technologie, een comfortabele stoel, 360° zichtbaarheid op de omgeving en werken én een zeer brede waaier aan accessoires, waardoor dit toestel bijzonder veelzijdig in te zetten is op de werf.

Dit toestel is dan ook uitgerust met hydraulische technologie, wat zeer soepel werkt. Verder gebeurt de besturing via joysticks, die zéér intuïtief in de hand liggen. De leercurve is zeer klein, waardoor iedereen de besturing in een vingerknip onder de knie krijgt.

Benieuwd hoe dit toestel eruitziet in actie? Bekijk dan alvast onderstaande video. Wil je meer weten? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen