De dienst na verkoop van Key-Tec

Bij Key-Tec kunt u niet enkel terecht voor de aankoop en verhuur van toptoestellen. Daarnaast leveren wij ook een uitstekende dienst na de aankoop van uw machine. Zo kunt u bij ons terecht voor de herstelling van een defect en hebben we een zeer grote inventaris wisselstukken.

Hieronder zetten we graag voor u op een rijtje waarvoor u allemaal bij Key-Tec terecht kunt nadat u een toestel aangekocht of gehuurd heeft. 

 

24/7 service bij Key-Tec

U werkt niet tussen 9 to 5 en dus doen we dat bij Key-Tec ook niet. Wij leven op het ritme van onze klanten en dat betekent dat wij op elk moment bereikbaar zijn voor noodgevallen. Heeft uw machine het begeven of bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor de reparatie van een machine? Dan kunt u ons altijd bereiken.

Bij noodgeval staan onze medewerkers paraat om u meteen verder te helpen. Zo blijft een werf niet te lang stil liggen. Bij Key-Tec beseffen we maar al te goed dat onze toestellen ingezet worden in sectoren waar tijd bijna letterlijk geld is.

Key-Tec beschikt over eigen techniekers en servicewagens

Onafhankelijk en betrouwbaar zijn. Daar draait het om. Bij Key-Tec nemen we het heft in eigen handen en vertrouwen we niet op derden als het op depannage aankomt. Wij hebben dan ook een team opgeleide techniekers die ons gamma kennen als hun eigen broekzak.

Ons team bestaat uit vijf professionele techniekers, elk uitgerust met kennis van zaken én een servicewagen. Daarmee kunnen ze u op elk moment uit de nood helpen. Indien het defect niet ter plaatse kan opgelost worden, dan staat Key-Tec in voor het transport naar ons atelier voor reparatie. In tussentijd kunt u bij ons een vervangtoestel huren. Neem hier alvast een kijkje naar ons verhuuraanbod.

Ongeziene voorraad wisselstukken

Voor alle toestellen in ons gamma beschikken wij over de nodige wisselstukken. Dit betekent dat u in de meeste gevallen niet lang hoeft te wachten wanneer wij uw machine repareren. Waar anderen slechts een aantal basisstukken in voorraad hebben en vaak stukken moeten bestellen, heeft Key-Tec een ongeziene voorraad aan reparatieonderdelen.

All-round service bij Key-Tec

U leest het hierboven: Key-Tec biedt klanten een volledige ondersteuning. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en tweedehandstoestellen, de verhuur van machines en ook voor het onderhoud van die toestellen.

Interesse in één van onze machines of onze hersteldienst? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via onderstaand formulier, of op 09 326 00 99.

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: