Professionele hoogwerkers voor ramenwassers

Ramenwassers hebben geen eenvoudige job. Zeker op grote hoogte is het niet zomaar even een taakje dat je in één-twee-drie doet. Je hebt er professionele hoogwerkers voor nodig. toestellen waarop je blindelings kan vertrouwen. Machines die stevig op hun 'benen' staan. Hoogwerkers die jou en jouw materialen probleemloos op grotere hoogte brengen. 

Bij Key-Tec in Moerbeke hebben we een uitgebreid gamma stevige machines die hiervoor dienen. We stellen ze hieronder graag voor. 

 

Hoogtewerkers voor ramenwassers: waarop moet je letten?

Ramenwassers komen vaak op grote hoogtes terecht. Kantoor- of appartementsgebouwen met meerdere verdiepingen hebben namelijk ook ramen die een opfrisbeurt verdienen... Ladders volstaan dan niet altijd en bovendien kost het een hoop tijd om ze constant te verplaatsen. Een hoogtewerker biedt dan de oplossing. Deze machines laten toe veel ramen te poetsen zonder het toestel te moeten verplaatsen en kunnen ook bij de hoogste gebouwen. Bovendien staan ze stevig en kunnen ze best wat gewicht verplaatsen. 

Nog een voordeel: veel van deze toesten zijn compact gebouwd, waardoor u ze ook inzet op plekken waar u over minder ruimte beschikt. Bovendien staan ze ook stabiel op ruwer terrein. Tot slot komen ze in verschillende maten. Bij Key-Tec bieden we alvast enkel toestellen aan van absolute topmerken: zoals het Franse Manitou of het Italiaanse CMC. Deze toestelbouwers staan garant voor veilige en kwalitatieve machines voor ieders budget en in de meest uiteenlopende maten. 

 

Verhuur spinhoogwerkers voor glazenwassers

U bent niet altijd op zoek naar een hoogtewerker om aan te kopen. Wanner u slechts uitzonderlijk naar grotere hoogtes moet, volstaat het vaak een hoogwerker te huren. Bij Key-Tec zit u goed voor de verhuur van spinhoogwerkers, zowel op lange termijn als voor één dag. Het voordeel van onze CMC spinhoogwerkers, is dat ze heel compact zijn, eenvoudig te transporteren zijn en hun werkhoogte varieert tussen 15 en maar liefst 28 (!) meter. Voldoende keuze dus! We stellen hieronder drie modellen aan u voor.

Heeft u vragen over deze toestellen? Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren.

 

Spinhoogwerkers voor glazenwassers kopen

Gaat u vaker aan de slag op grote hoogtes, dan kunt u overwegen een eigen machine aan te kopen. Ook in ons verkoopassortiment vindt u ongetwijfeld uw gading bij Key-Tec. Dit aanbod (dat u hier vindt) is nog uitgebreider en bevat toestellen met een bereik tussen 12 en niet minder dan 41 meter hoog. Ook deze hoogwerkers behoren tot het prachtige assortiment van CMC.

We pikken er opnieuw drie voor jullie uit: (ze staan gerangschikt van klein naar groot)

 

Vragen over dit of een ander toestel uit ons assortiment? Contacteer ons meteen geheel vrijblijvend.

 

Verhuur dieselhoogwerkers voor ramenwassers

Spinhoogwerkers staan meestal op rupsbanden. Verkiest u een toestel op gewone wielen? Dan komt u snel uit bij onze dieselhoogwerkers. In ons gamma vindt u hoogtewerkers met een bereik tussen ruim 11 en 43 meter. Ook hier vindt u dus ongetwijfeld uw gading! In ons verhuuraanbod vindt u hoogtewerkers van merken als JLG, Aichi en Manitou. We pikken er graag drie voor u uit: 

 

Dieselhoogwerkers voor glazenwassers kopen

Geen interesse in de huur van een dieselhoogtewerkers? Eerder op zoek naar een eigen toestel? Neem dan zeker eens een kijkje in ons verkoopaanbod. Hier vindt u toestellen met een bereik tussen 12 en net geen 28 meter hoog. 

Eerder op zoek naar een tweedehands hoogwerker? 

Het kan een hele hap uit uw budget betekenen om meteen een splinternieuw toestel aan te schaffen. Als u eerder uitkijkt naar een goed onderhouden occasie, dan kunt u terecht in ons constant wijzigende tweedehandsaanbod

Heeft u specifieke vragen? Stel ze vrijblijvend

Het is niet altijd evident uit te maken voor welk toestel u moet gaan. Elke machine heeft haar eigen voor- en nadelen en veel hangt ook af van de werken waarvoor u het toestel zal inzetten. Wilt u meer informatie over onze toestellen, over de kost- en huurprijs? Aarzel dan niet ons geheel vrijblijvend te contacteren. Wij staan u graag bij met verder advies. 

 

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: