Kun je een machine best huren of meteen aankopen?

Vele bedrijven staan voor die keuze: moet ik die bepaalde machine huren of aankopen? Bij Key-Tec kan je beide, maar daarmee heb je de keuze nog niet gemaakt. In dit artikel willen wij u op weg zetten naar de juiste keuze.

Voordelen bij een machine huren

Key-Tec verhuurt allerhande machines en werktuigen voor toepassingen in de bouw, industrie en aanverwante sectoren. Als officiële partner van Manitou en Case, staan onze machines garant voor excellente kwaliteit.

Het grote voordeel bij Key-Tec is dat er verschillende mogelijkheden zijn in de duurtijd van het huren. Dit kan voor zowel 1 dag tot 5 jaar. Gaat het nu om een kleine graafmachine of het huren van een industriële bulldozer, het principe blijft hetzelfde.

Het grootste voordeel van huren is dat dit geen grote investering vergt. Het zal minder doorwegen op uw budget, terwijl u er toch voor een eventueel lange tijd van kan genieten.


Voordelen bij het kopen van een machine

Net zoals huren van een machine voordelen heeft, heeft ook het aankopen ervan enkele voordelen.

Het is soms een grote investering om een machine zelf aan te kopen, maar dan heb je die machine wel in eigen naam en eigen beheer. Zeker als je van plan bent om die machine voor lange tijd te gebruiken kan dit interessant zijn. Er moet zeker afgewogen worden of de aankoopprijs van de machine op langere termijn voordeliger uitkomt dan de huurprijs.


Hoe de keuze maken tussen kopen of huren?

Alles hangt af van hoe lang u de machine zal gebruiken en de financiële slagkracht die u heeft. Gebruikt u de machine op lange termijn en ligt de aankoopprijs lager dan de huurprijs voor die periode? Dan is het verstandig om die machine aan te kopen. Maar gebruik je die machine slechts enkele dagen, dan is huren de beste optie.

WENST U MEER INFORMATIE OMTRENT PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN IN VERHUUR OF AANKOOP? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

 

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: