Hoogwerkers en roterende verreikers voor dakwerkers

Dakwerken uitvoeren vergt professionele machines om vlot op grote hoogte te raken. Het spreekt nogal voor zich dat u daarboven 100% moet kunnen vertrouwen op de machines waarmee u werkt. Veiligheid, vlotte bestuurbaarheid en stabiliteit zijn hierbij uiterst belangrijk. Key-Tec is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van hoogwerkers voor de meest uiteenlopende sectoren, alsook voor dakwerkers. Hieronder zetten we alvast een aantal topmachines voor jullie op een rijtje. 

 

Wat maakt machines geschikt voor dakwerken?

We zeiden het al en het spreekt nogal voor zich: wie aan daken werkt, werkt op grotere hoogtes. Uw veiligheid is dan prioriteit nummer 1. Het is dan ook noodzakelijk dat u beschikt over een stabiel toestel dat vlot te besturen is, stevig staat op alle terrein en een voldoende grote capaciteit heeft. Daarnaast, en ook dit spreekt misschien voor zich: is het belangrijk dat u bepaalt wat het bereik hoort te zijn van het toestel dat u gaat gebruiken. Werkt u voornamelijk aan (rij)huizen? Dan volstaat een machine met een bereik van zo'n 20-25 meter vaak. Werkt u ook vaak op bedrijfs- en appartementsgebouwen? Dan kijkt u beter voor een toestel met een groter bereik. 

Tot slot denkt u beter ook even aan het transport van uw hoogwerker of verreiker. Een compact toestel, zoals een spinhoogwerker, is makkelijker te verplaatsen, ook in kleinere ruimtes (wist u dat onze spinhoogwerkers zo compact op te plooien zijn dat sommigen door een deurgat kunnen?). Gelukkig heeft Key-Tec een breed assortiment. Iederen vindt bij ons zijn/haar gading. Wat al onze toestellen gemeen hebben? Ze maken deel uit van betrouwbare reeksen bij topmerken als Manitou of CMC. Al onze toestellen voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsvereisten.  

 

Verhuur spinhoogwerkers voor dakwerkers

Heeft u slechts uitzonderlijk een spinhoogwerker nodig voor de uitvoering van werken aan daken? Dan kunt u bij Key-Tec terecht. Wij verhuren spinhoogwerkers voor periodes vanaf één dag tot maar liefst vijf jaar. Wij bieden verschillende toestellen aan, met de meest uiteenlopende capaciteiten en een werkhoogte die varieert tussen 15 en 28 meter. We pikken er alvast drie voor u uit en lijsten ze op van klein naar groot: 

Voor al uw vragen over deze of andere toestellen, over onze verhuurvoorwaarden en meer: neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Verkoop van spinhoogwerkers voor dakwerken

Wanneer u vaker nood heeft aan een spinhoogwerker, bijvoorbeeld voor dakwerken, dan valt het sterk te overwegen een eigen toestel aan te kopen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Ons verkoopaanbod is nog uitgebreider dan ons verhuuraanbod en biedt toestellen aan met een bereik tot niet minder dan 41 meter hoog! We stellen er opnieuw graag drie aan u voor en geven ze opnieuw weer van klein naar groot: 

Op zoek naar meer informatie of een andere machine? Twijfel geen seconde en contacteer ons meteen geheel vrijblijvend.

Verhuur dieselhoogwerkers voor dakwerkers

Waar spinhoogwerkers compact op te plooien zijn, en vaak op rupsbanden manoeuvreren, staan dieselhoogwerkers over het algemeen op traditionele wielen. Deze toestellen zijn ook iets minder compact, maar boeten niet aan aan bereik. In ons assortiment vindt u dan ook toestellen met een bereik tot 43 meter! Deze machines zijn stuk voor stuk van betrouwbare makelij: van o.a. Manitou en Aichi. We lichten er graag drie voor u uit: 

CONTACTEER ONS indien u vragen heeft over deze machines, of onze verhuurvoorwaarden.

Verkoop van dieselhoogwerkers voor dakwerkers

Kiest u toch eerder voor een eigen toestel? Kijk dan zeker eens naar ons koopaanbod dieselhoogwerkers. Het biedt toestellen met een reikwijdte tot zo'n 28 meter hoog. 

Verhuur van roterende verreikers voor dakwerkers

De MRT-reeks van Franse topbouwer Manitou wordt wereldwijd geprezen als één van de meest betrouwbare en kwalitatieve reeksen binnen het segment van de zogenaamde 'roterende verreikers'. Deze veelzijdige toestellen, met een bereik tussen net geen 18 en ruim 32 meter, staan stevig op hun poten (letterlijk) en brengen uw materiaal veilig naar boven. We pikken er opnieuw drie voor u uit, het hele aanbod vindt u hier:  

Verkoop van roterende verreikers voor dakwerken

Wenst u eerder een eigen roterende verreiker aan te kopen in plaats van te huren? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod. Deze toestellen hebben eveneens een ruim bereik, variërend tussen net geen 14 en ruim 32 meter. Drie voorbeelden: 

CONTACTEER ONS wanneer zaken onduidelijk blijven.

 

Gebruikte machines voor dakwerken

Bent u eerder op zoek naar een goed onderhouden tweedehandstoestel om over te nemen? Neem dan zeker een kijkje in ons uitgebreide-, maar steeds wisselende assortiment. Daarvoor kunt u steeds hier terecht.

Voor al uw vragen: neem vrijblijvend contact

We begrijpen dat dit geen evidente keuzes zijn. Het is vaak ook niet makkelijk door de bomen het bos nog te zien. Daarom helpen wij u graag vrijblijvend verder bij het maken van de juiste keuzes. Stuur ons uw vragen via onderstaand formulier en wij helpen u graag verder. 

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: