Machines voor festivals en podiumbouw

Wanneer de zon uit haar winterslaap ontwaakt en we overschakelen naar het zomeruur, dan begint het bij velen opnieuw te kriebelen: de zomer staat voor de deur. In Vlaanderen staat dit garant voor een hele resem festivals en muziekoptredens. Voor het opbouwen van podia en festivalterreinen zijn machines, zoals een heftruck, vaak geen overbodige luxe.

Natuurlijk kunt u voor de aankoop of huur van deze toestellen steeds terecht bij Key-Tec. We geven u graag een overzicht.

Heftrucks voor podiumbouw

Bij de opbouw van een podium komt heel wat kijken. Zwaar materiaal moet aangeleverd, verplaatst en geheven worden. Dit wordt een pak eenvoudiger met een degelijke heftruck. In het gamma van Key-Tec zijn er heel wat terug te vinden. Hieronder pikken we er alvast drie voor u uit.

MANITOU ME 425

De Manitou ME 425 is een compacte en lichte heftruck is ideaal voor het uitladen van materiaal uit vrachtwagens en opleggers.  Met een hefcapaciteit tot 2,5 ton en een lifthoogte tot 3,3 meter is deze heftruck eerder geschikt voor het fijnere werk. Bovendien is de ME 425 ook beschikbaar in een versie met een hefcapaciteit tot 3 ton.

VOOR HET ZWAARDERE WERK: MANITOU M 50-4

Wie een heftruck zoekt voor het iets moeilijker begaanbare terrein, zoals een festivalweide, die bovendien zwaardere lasten kan tillen, zit goed bij de Manitou M 50-4. Deze heftruck heeft een hefcapaciteit tot 5 ton en werkhoogte tot 3,7 meter. Deze krachtpatser gaat maar weinig uitdagingen uit de weg en komt ook in een versie met een hefcapaciteit tot drie ton.

VOOR HET ZWAARSTE WERK: MANITOU MI 60

Zoekt u een heftruck voor de zwaarste lasten? Neem dan eens een kijkje bij de Manitou MI 60. Deze machine heft moeiteloos lasten tot 6 ton op een hoogte van maximum drie of zes meter (afhankelijk van het type mast).

Festival terreinnen egaliseren met bulldozers & graders van Key-Tec

Een festivalterrein klaar maken, betekent vaak dat een berg grond moet verplaatst en de grond geëgaliseerd worden. Met de bulldozers en graders van Key-Tec wordt dit alvast kinderspel. Wij pikten er alvast twee toptoestellen van Case Construction voor u uit.

CASE CONSTRUCTION 836C

De Case Construction 836C is een grader die ondanks zijn kleinere gestalte niet moet onder doen voor grotere toestellen. Met een vermogen van maar liefst 190 pk is deze compacte grader uitermate geschikt voor het egaliseren van elk terrein. 

CASE CONSTRUCTION 1150M

Op een festivalterrein is niet altijd veel plaats voor grondwerken. Daarom kiezen we er voor u deze compacte bulldozer van het Amerikaanse topmerk Case Construction uit. De Case 1150M is een bulldozer voor het fijnere werk: wendbaar en met het nodige vermogen (127 pk).

Tentenbouw met machines van Key-Tec

Nadat het terrein geëffend is, is het tijd om de tenten aan te rukken. Met de heftrucks die hierboven aan bod kwamen, laadt u alvast moeiteloos de onderdelen en plankenvloer uit. Nu is het aan de hoogwerkers om de hele constructie af te ronden. Opnieuw pikken we er enkele voor u uit, uit het grote aanbod Manitou hoogwerkers bij Key-Tec

MANITOU 180 ATJ

De diesel hoogwerker 180 ATJ van het Franse Manitou laat u toe werken uit te voeren tot op een hoogte van maar liefst 18 meter! Deze zelfrijdende telescopische hoogwerker is stevig gebouwd en draagt veiligheid hoog in het vaandel. Ideaal dus voor werken op grotere hoogte.  (Bovendien hebben wij hoogwerkers beschikbaar tot 40 meter!)

MANITOU 120 AETJ C / C3D

Bent u eerder op zoek naar een compacter toestel voor werken op kleinere hoogtes? Waarom kiest u dan niet voor de Manitou 120 AETJ C / C3D? Deze elektrische hoogwerker is ideaal voor werken op een maximale hoogte van net geen 12 meter. Het kleinere en lichte toestel kan makkelijk vervoerd en bestuurd worden. (ook beschkbaar in een versie met een werkhoogte van 15 meter)

Neem contact op met Key-Tec

Bent u geïnteresseerd in één van de toestellen op deze pagina? Aarzel dan niet om Key-Tec te contacteren. Wij luisteren graag naar uw wensen en bezorgen u vervolgens een uitgewerkt voorstel op maat. U kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen, of telefonisch via +32 9 326 00 99.

 

Contacteer ons:

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: