Wie zijn wij?

Key-Tec is een familiebedrijf, sinds jaar en dag gevestigd in Moerbeke. Wij specialiseren ons in de verkoop en verhuur van machines en handling equipment voor uiteenlopende sectoren en toepassingen. Bij ons vindt u zowel verreikers, hoogwerkers, heftrucks als overslagkranen. Ook voor onderhoud of wisselstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs wanneer het toestel niet bij ons werd aangeschaft! Daarbovenop bieden wij ook mooie tweedehandstoestellen aan tegen een scherpe prijs.

Maak hieronder uw keuze en neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment met gerenommeerde merken als ManitouCase Construction & CMC.

Elk merk vertegenwoordigt een specifiek deel van de markt met een specifieke selectie topproducten. Alle machines in ons aanbod zijn geselecteerd op de beste kwaliteit en vormen samen een gediversifieerd aanbod. Zo hebben we voor elke toepassing een aangepast toestel.

Ons VCA-certificaat

Wij zijn bovendien trotse eigenaar van het VCA-certificaat (Veiligheids Checklist Aannemers). Hiermee voldoen wij aan de strengste eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Zo garanderen wij u een betrouwbare en veilige werkomgeving voor al onze medewerkers. Ook bij topmerken als Manitou en Case Construction staat veiligheid namelijk steeds voorop. Dit uit zich in het afleveren van machines die uitgerust zijn met zaken als veiligheidsglas, sensoren, verlichting voor het werken in donkere omstandigheden en zoveel meer. 

We vinden het dan ook uitermate belangrijk dat met onze toestellen op een veilige manier gewerkt kan worden.

 

Key-Tec's geschiedenis

2018

KEY-TEC breidt uit in Nederland en richt KEY-TEC NL op. Er werd 35,000 m² grond gekocht voor de bouw van een nieuwe werkplaats en opslagruimte in Zuiddorpe om onze Nederlandse klanten beter te kunnen bedienen.

 

2014

Er wordt gestart met de bouw van een nieuwe werkplaats en showroom.

2012

De concessie voor CASE CONSTRUCTION wordt verkregen voor het ganse Nederlandstalig gebied van België.

2002

De verhuuractiviteiten starten op in 2002 en werden flink uitgebreid tot een volwaardige vloot van zo'n 600 machines.

2001

Bouw van de eerste loods.

1996

André en Sven richtten samen de vennootschap Key-Tec BVBA op.
De concessie voor Manitou wordt verkregen voor de provincie Oost-Vlaanderen.

1992

Sven vervoegt zijn vader in de éénmanszaak Dekeyser André.

1977

Onze roots liggen in de landbouwmechanisatie en alles startte bij het loonwerkbedrijf van vader André Dekeyser, opgericht in 1977. Ook werd gestart met de verkoop van tractoren en landbouwmachines voor de plaatselijke regio.

Vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Heeft u vragen? Bent u op zoek naar professioneel advies? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag bij met advies op maat.

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: