Over Key-Tec, verhuur en verkoop van machines | Key-Tec

Wie zijn wij?

Key-Tec is een familiebedrijf, sinds jaar en dag gevestigd in Moerbeke. Wij specialiseren ons in de verkoop en verhuur van machines en handling equipment voor uiteenlopende sectoren en toepassingen. Bij ons vindt u zowel verreikers, hoogwerkers, heftrucks als overslagkranen. Ook voor onderhoud of wisselstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs wanneer het toestel niet bij ons werd aangeschaft! Daarbovenop bieden wij ook mooie tweedehandstoestellen aan tegen een scherpe prijs.

Maak hieronder uw keuze en neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment met gerenommeerde merken als ManitouCase Construction & CMC.

Elk merk vertegenwoordigt een specifiek deel van de markt met een specifieke selectie topproducten. Alle machines in ons aanbod zijn geselecteerd op de beste kwaliteit en vormen samen een gediversifieerd aanbod. Zo hebben we voor elke toepassing een aangepast toestel.

Ons VCA-certificaat

Wij zijn bovendien trotse eigenaar van het VCA-cerificaat (Veiligheids Checklist Aannemers). Hiermee voldoen wij aan de strengste eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Zo garanderen wij u een betrouwbare en veilige werkomgeving voor al onze medewerkers. Ook bij topmerken als Manitou en Case Construction staat veiligheid namelijk steeds voorop. Dit uit zich in het afleveren van machines die uitgerust zijn met zaken als veiligheidsglas, sensoren, verlichting voor het werken in donkere omstandigheden en zoveel meer. 

We vinden het dan ook uitermate belangrijk dat met onze toestellen op een veilige manier gewerkt kan worden.

 

Key-Tec's geschiedenis

Vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Heeft u vragen? Bent u op zoek naar professioneel advies? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag bij met advies op maat.

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: