Machines voor de landbouw industrie 

Key-Tec biedt machines aan voor industrie en bouw, maar ook voor landbouw toepassingen. We hebben zo’n 350 nieuwe en tweedehands machines in stock, van topmerken als Manitou en Case Construction.

De landbouw industrie is één van de belangrijkste bedrijfstakken die er bestaan. Daarom wil Key-Tec landbouwers ondersteunen door een uitgebreid gamma machines aan te bieden die uiterst geschikt zijn voor landbouwtoepassingen. Dit zowel in ons verkoop- (nieuw en tweedehands) als verhuur-gamma. Voor iedere toepassing bieden wij een geschikt machine aan en geven wij advies op maat van uw behoeften.

Met onze machines proberen wij het werk voor landbouwers te verlichten. Met onder andere onze knikladers, verreikers, … kunnen wij aan alle noden van de landbouwer voldoen.

Heeft u een landbouw machine gevonden die aansluit bij uw behoeften? Neem dan contact op met Key-Tec voor meer informatie over het kopen of huren ervan. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u zeker en vast helpen om de correcte keuze te maken. 

WENST U MEER INFORMATIE OMTRENT PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN IN VERHUUR OF AANKOOP? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

 

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: