Case CX160D

Specificaties

Merk: Case
Type: CX160D
Breedte (m): 2.59
Hoogte (m): 3.05
Transportlengte (m): 8.46
Max. storthoogte (m): 6.61
Gewicht (t): 17.4
Max. graafdiepte (m): 6.06
Reikwijdte grondniveau (m): 9.04

We ontleden de Case CX160D rupsgraver

Een rupsgraver is geen alledaagse aankoop. Vooraleer u overgaat tot de deal, wilt u dan ook perfect op de hoogte zijn van het kunnen en de details van het toestel dat u op het oog heeft. Bij Key-Tec begrijpen we dat maar al te goed. Daarom geven we u hieronder graag wat meer informatie over een prachtige graafmachine: de Case CX160D.

Voor nog meer details kunt u ons alvast bereiken via onderstaand formulier. Here we go!

 

Beginnen bij het begin: de cijfers

De CX160D is een rupsgraver van Amerikaans topmerk Case Construction. Deze graafmachine meet 2,59 meter breed, 3,05 meter hoog en heeft een transportlengte van 8,46 meter. Hiermee is het een behoorlijk uit de kluiten gewassen toestel dat bovendien ook zo’n 17,4 ton weegt.

Daarvoor krijgt u natuurlijk wel wat terug: een maximale storthoogte van 6,61 meter, graafdiepte tot 6,06 meter diep en een reikwijdte op grondniveau tot maar liefst 9,04 meter!

 

De CX160D is een prachtig staaltje technologie

Wie ervaring heeft met machines van Case Construction zal hoge verwachtingen hebben. En terecht! De fabrikant staat garant voor een topcombinatie tussen technologie, veiligheid, prestaties en comfort. Zo ook bij de D-reeks, waar onze CX160D lid van is.

De volledig herziene cabine beschikt over een comfortabele zetel, die bovendien verwarmd is. Het biedt - dankzij de grote ramen - perfect zicht op de uit te voeren taak én uw directe omgeving. Daarnaast beschikt u over een Bluetooth radio, verwarming, verstelbare stoel, voldoende beenruimte en achteruitrijcamera!

Alles wordt natuurlijk compleet dankzij de technologische snufjes. De geüpdatete hydraulica zorgt voor een snellere draaicirkel, een preciezere bediening en een makkelijk onderhoud. Tot slot: zoals steeds kunt u uw Case toestel verder uitbreiden met de nodige accessoires die perfect afgestemd zijn op al uw taken. Denk aan een langere graafarm, een hamer, rubber bumpers, zij-aanzicht camera’s en zoveel meer.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: