CMC S30

Specificaties

Marca: CMC
Tipo: S30
Altura de trabajo: 30.3
Capacidad (kg): 230
Gewicht (kg): 4285
Ancho (m): 0.89
Altura: 1.99
Longitud de transporte: 6.8
Ancho de alcance al nivel de suelo: 15.4
Información: Nieuw model 2023, opvolger van de S28

De CMC S30 spinhoogwerker

Nood aan een flexibel in te zetten hoogtewerker? Wil je zeker zijn van een betrouwbaar, stabiel en vlot te besturen toestel dat bovendien compact genoeg is om makkelijk te transporteren? Dan kan je jouw zoektocht nu met een gerust hart afronden. De CMC S30 is ongetwijfeld een toestel dat aan al jouw wensen zal voldoen. We stellen hem hieronder graag aan je voor.

CMC S30: de basis

De CMC S30 is dus een compacte spinhoogwerker. Maar hoe ‘compact’ is dat dan? Wel, dit toestel is te verplaatsen met een breedte van amper 89 centimeter, een hoogte van 1,99 meter en een lengte van 6,8 meter. Ongeladen weegt ze 4,29 ton.

Maar in ruil voor die compacte bouw, hoef je niet in te boeten op prestaties. Deze machine werkt namelijk tot op een hoogte van 30,3 meter en dit met een capaciteit tot maar liefst 230 kilogram. Bovendien reken je op een zijwaarts bereik van 15,4 meter en werk je ook neerwaarts tot 6,7 meter diep.

Multifunctioneel en vlot bestuurbaar

Wie CMC wat kent, weet wat te verwachten: een stabiel toestel (dankzij de vier onafhankelijke stabiliteitspunten), een platform (1,7 meter op 70 cmc op 1,1 meter) dat je bijzonder makkelijk manoeuvreert en een besturing die iedereen in een mum van tijd in onder de knie krijgt.

En dat dus allemaal voor de meest uiteenlopende karweien: van het snoeien van bomen en hagen, tot bouwwerken en reparaties tot maar liefst 30 meter hoog. Knap staaltje techniek. En dit alles met een gerust gemoed, want veiligheid gaat bij CMC steeds voorop.

Wil je meer weten over deze machine? Aarzel niet ons te contacteren en kijk zeker ook eens naar onderstaande video!

Offerte aanvragen