Case Construction CX290D MH

Specificaties

Merk: Case
Type: Case CX290D MH
Gewicht (kg): 32800
Breedte (m): 3.19
Hoogte (m): 3.36
Transportlengte (m): 10.23
Max. graafdiepte (m): 3.89
Reikwijdte grondniveau (m): 12.92

Alles wat u moet weten over de Case Construction CX290D MH overslagkraan

De CX290D MH is een behoorlijk uit de kluiten gewassen overslagkraan van de Amerikaanse topconstructeur Case Construction. Deze machine weegt maar liefst 32,8 ton, meet 3,19 meter breed, 3,36 meter hoog en 10,23 meter lang. Hierdoor is hij in staat 3,89 meter diep te graven en heeft hij een bereik van 12,92 op grondniveau.

 

Een overslagkraan pur sang

Deze machine brengt alle technologie en voordelen van de gekende- en gerenommeerde D-reeks van Case Construction’s rupskranen naar een overslagkraan die specifiek gebouwd werd met oog op de afval- en schrootverwerking. Ze wordt dan ook moeiteloos uitgerust met een grijper, magneet of schaar.

 

De CX290D MH is tot grootse dingen in staat

Met deze overslagkraan kunt u alle kanten op. Zo beschikt hij over een hefcapaciteit van maar liefst ruim 11 ton en is hij uitgerust met een krachtige Tier 4 Final motor die goed is voor 177 pk. Daarnaast zorgen de hydraulische circuits in de arm ervoor dat de besturing ongezien vlot werkt en de cabine (die zelf ook hydraulisch verhoogd wordt) minder schokt.

Aan de veiligheid werd uiteraard ook gedacht. Zo is er extra bescherming aangebracht aan het onderstel en de cabine. Die beschermen zowel bestuurder als toestel tegen beschadigingen tijdens de werken. Bovendien is de CX290D MH uitgerust met elektronische sensoren die voorkomen dat de grijparm in contact komt met de rest van dit toestel. Tot slot, zorgt een ingenieus systeem ervoor dat wanneer brokstukken of schroot een hydraulische kabel in de grijparm beschadigen, die arm nooit op de grond valt.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: