Case CX245D SR

Specificaties

Merk: Case
Type: CX245D SR
Breedte (m): 2.99
Hoogte (m): 3.14
Transportlengte (m): 8.92
Max. storthoogte (m): 7.63
Gewicht (t): 24.4
Max. graafdiepte (m): 6.12
Reikwijdte grondniveau (m): 9.37
Motorisatie: Isuzu 4 cil
Random: 460591

Case CX245D SR rupskraan: voor u ontleed

Op zoek naar een rupskraan die maar zelden een opdracht uit de weg hoeft te gaan? Een toestel waarop u jarenlang kan rekenen? Dat uit te breiden is met de nodige accessoires om zo elke opdracht aan te pakken? Dan zit u goed bij de CX245D SR van Case Construction.

Hieronder stellen we dit toptoestel alvast graag aan u voor.

 

Beginnen bij de basisgegevens

De CX245D SR is een graafmachine van Case Construction. De Amerikaanse machinebouwer die bekend staat op haar betrouwbare en duurzame graaftoestellen. Dit exemplaar is een behoorlijk grote graver en meet dan ook 2,99 meter breed, 3,14 meter hoog en 8,92 meter lang. Goed voor een operationeel gewicht van 24,4 ton.

Maar wat levert dit nu op? Simpel: een maximale storthoogte van 7,63 meter, een graafdiepte tot 6,12 meter en een reikwijdte op grondniveau tot 9,37 meter.

 

Tot wat is de CX245D SR in staat?

De Isuzu 4 cilinder motor is alvast in staat om u omver te blazen met haar kracht. Dit toestel werd in het leven geroepen om extra graaf en draagkracht op de markt te brengen. Dankzij het compacte tegengewicht en andere oplossingen zorgen ervoor dat u over een zeer productief en uiterst beweeglijke graver beschikt.

De CX245D SR heeft een ongezien snelle draaitijd en beschikt over drie specifieke modes, elk aangepast aan verschillende situaties. Tot slot denkt Case ook aan u, de bestuurder. Een zeer ruime cabine, uitgerust met grote ramen die perfect zicht geven op de werken en uw omgeving, een bluetooth radio, verwarming, ergonomische besturing en een zeer comfortabele zetel… Het zijn slechts enkele van de ingrepen die zorgen dat u moeiteloos urenlang doorbrengt met deze topmachine. Een Breedbeeld monitor maakt alles compleet en geeft u perfect overzicht van de prestaties.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: