Case 21F

Case 21F Wiellader, te koop bij Key-Tec
Offerte aanvragen
In bestelling

Specificaties

Merk: Case
Type: 21F
Breedte (m): 1.74
Hoogte (m): 2.46
Transportlengte (m): 5.28
Vermogen (pk): 58
Random: 460591

Case 21F: een compacte wiellader van Case Construction

De Case 21F is een compacte wiellader die zijn naam alle eer aandoet. Met een breedte van 1,74 meter, een hoogte van 2,46 meter en lengte van 5,28 geldt deze machine als een kleine wiellader. Toch betekent dit niet dat u hier beschikt over een toestel dat amper werk verzet krijgt! De motor zorgt namelijk voor maar liefst 58 pk! Bovendien heft u probleemloos lasten tot 2,39 ton. Alstublieft!

De Case 21F: een betrouwbare wiellader

Compact gebouwd, betekent stevig op de wielen staan! Wie dit toestel bestuurt zal snel merken dat u over een zeer stabiele machine beschikt. Dit zorgt er dan ook voor dat u lasten hoger kan dumpen dan toestellen die vroeger deel uitmaakten van deze reeks.

De Tier 4 Final motor zorgt daarenboven voor een zeer krachtig toestel dat zeer brandstofefficiënt werkt. Ook het uitvoeren van onderhoudswerken is zeer eenvoudig, zoals u ondertussen gewoon bent bij het topmerk dat Case Construction is.

Werken in het nodige comfort dankzij de Case 21F

De gerenommeerde F-reeks van Case Construction staat bekend voor de unieke combinatie van comfort en veiligheid. Zo beschikt u ook in de Case 21F van een perfect zicht van 360° rond het toestel. Dit komt natuurlijk de veiligheid van de personen rond dit toestel ten goede. Andere functionaliteiten die daarvoor zorgen, zijn de zeer intuïtieve besturing en de krachtige LED verlichting die u ook in donkere omstandigheden laten doorwerken.

Tot slot nog dit: geen Casetoestel zonder de nodige flexibiliteit. Ook met de 21F beschikt u over een toestel dat u laat kiezen uit verschillende opzetstukken en u zeer eenvoudig toegang geeft tot de motor en andere onderdelen. Het was nog nooit zo eenvoudig om dit toestel te onderhouden.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: