Case 221F

Koop de Case 221F wiellader bij Key-Tec
Offerte aanvragen
In bestelling

Specificaties

Merk: Case
Type: 221F
Breedte (m): 1.8
Hoogte (m): 2.63
Transportlengte (m): 5.62
Vermogen (pk): 74
Random: 460591

Maak kennis met de Case 221 F wiellader

De Case Construction 221F is de op één na grootste wiellader uit de vaak gelauwerde F-reeks van het Amerikaanse topmerk. Met een breedte van 1,8 meter, een hoogte van 2,63 meter en lengte van 5,62 meter beschikt u dan ook over een grotere machine in de reeks.

Deze machine heft probleemloos lasten tot maar liefst 3,78 ton en is makkelijk in te zetten in verschillende sectoren, gaande van de wegenbouw en andere openbare werken, tot particuliere werven en landbouw.

De Case 221F: een betrouwbaar en efficiënt toestel

Dankzij een ongeziene stabiliteit en hefkracht, zijn er maar weinig taken die deze machine uit de weg gaat. De Tier 4 Final motor zorgt dan ook voor de nodige power en is bovendien brandstof efficiënt.

Door het lager zwaartepunt, beschikt u niet alleen over meer stabiliteit, maar ook over een groter hefkracht. De speciale ophanging zorgt bovendien voor een vlottere besturing en meer controle, ook op oneffen terrein.

Ook aan uw comfort werd gedacht

Een productief toestel waarin het niet leuk vertoeven is, spreekt natuurlijk niemand aan. Daarom zorgt Case Construction voor een makkelijk te betreden cabine die bovendien goed geïsoleerd is tegen lawaai en stof. De intuïtieve besturing, goeie zichtbaarheid, verlichting en vlot te bereiken onderdelen maken u het leven een pak eenvoudiger.

Zo is de motor, de radiatoren of hydraulica makkelijk te bereiken voor een dagelijks onderhoud.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: