Case 521G

Specificaties

Merk: Case
Type: 521G
Breedte (m): 2.45
Hoogte (m): 3.27
Transportlengte (m): 6.84
Vermogen (pk): 142
Kiplast (t): 8.87
Gewicht (t): 11.1
Max. pinhoogte (m): 3.61
Motorisatie: FPT
Random: 460591

De 521G is een wiellader van het Amerikaanse Case Construction. Deze machine is de kleinste wiellader uit het assortiment bij KEY-TEC . Laat u echter niet misleiden door de compacte bouw van dit toestel; het kan wel degelijk zijn mannetje staan op uw werf!

Met een breedte van 2,45 meter, hoogte van 3,27 meter en lengte van 6,84 is dit een relatief kleine wiellader. Toch beschikt dit toestel over een FPT motor die niet alleen efficiënt omspringt met het brandstofverbruik, maar ook nog eens tot 142 pk aflevert. Dit zorgt er onder meer voor dat u beschikt over een kiplast capaciteit tot niet minder dan 8,87 ton en dit op een maximale hoogte van 3 meter 61.

U verwacht het al wanneer u de naam Case Construction leest, maar we zetten het toch graag nog even in de verf: wie een beroep doet op de 521G, kan genieten van een comfortabele cabine die bovendien zeer intuïtief werd ingericht. Tot slot is veiligheid gegarandeerd door een perfecte visibiliteit (360°) vanuit de bestuursstoel en is het zeer makkelijk te onderhouden. Zo zorgt de koelmodule dat alle operationele onderdelen te allen tijde schone en koele lucht krijgen. Dit komt de duurzaamheid van het toestel absoluut ten goede.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: