Case CX25D

Specificaties

Marque: Case
Type: CX25D
Largeur (m): 1.5
Hauteur (m): 2.53
Puissance (pk): 21
Max. hauteur de déversement (m): 3,33-3,46
Poids (t): 2,41-2,54
Max. profondeur de fouille (m): 2,7-2,9
Motorisation: Yanmar Stage 5
Informations: Nieuw model 2022-2023

Case CX25D: minigraver, maxi power

Case Construction had ook dit keer weer een mooie verrassing in petto voor de bouwsector: een nieuwe reeks mini graafmachines die veelzijdigheid aan een compacte bouw koppelen. De D-Series is een knap staaltje veelzijdigheid en toptechnologie. De CX25D is één van de familieleden uit dit nieuwe gamma. We stellen hem hieronder aan jullie voor. 

De CX25D voor jullie uitgemeten

We kunnen wel zeggen dat het hier over een compacte graafmachine gaat, maar jij wil natuurlijk wel weten hoe groot dit dan precies is. Kan dit toestel echt uit de voeten op compacte werven? Ja! Hij meet amper 2,53 meter hoog, 1,5 meter breed en heeft een graafarm van 135 of 155 cm lang. Aan jou de keuze dus tussen een maximale storthoogte van 3,33 of 3,46 meter hoog en een maximale graafdiepte van 2,7 of 2,9 meter diep. 

Wat beiden gemeen hebben? Een vermogen van 21pk. Daar zorgt de nieuwe Stage V Yanmar motor voor! En veelzijdigheid, dat ook. Maar daar lees je hieronder meer over. Als een Zwitsers zakmes dat goed in de hand ligt

Wie Case Construction kent, weet dat het hier gaat om een toestel dat niet slechts één doel dient. 

Je kan dit toestel makkelijk inzetten in de landbouw, tuinbouw of bouwsector. Hij is makkelijk én nauwkeurig te besturen en bovendien probleemloos te manoeuvreren in een beperkte ruimte. Dit dankzij de zeer korte draaicirkel en intuïtieve besturing met twee joysticks. Iedereen is er zo mee weg.

Je kiest ofwel voor de uitvoering met een overkapping, ofwel voor een volwaardige cabine. Die laatste komt standaard met een verwarming, zodat je ook in de winter comfortabel aan de slag kan. Beiden zijn wel voorzien van een hoogwaardige verstelbare stoel én uit te rusten met extra LED verlichting voor een optimale zichtbaarheid. Kies je voor de cabine uitvoering? Dan kan je hier een DAB bluetooth radio aan toevoegen, net als antidiefstal systeem. 

Tot slot: wil je dit toestel gebruiken om te graven en tillen? Dankzij de uitgebreide reeks opzetstukken, gebruik je het voor wat je maar in gedachten had…

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: