Case CX45D

Specificaties

Marque: Case
Type: CX45D
Largeur (m): 1.75
Hauteur (m): 2.51
Puissance (pk): 44
Max. hauteur de déversement (m): 4,62-4,86
Poids (t): 4.6
Max. profondeur de fouille (m): 3,23-3,48
Motorisation: Kubota Stage 5
Informations: Nieuw model 2022-2023

De Case CX45D minigraafmachine

Case Construction maakt sinds jaar en dag de meest kwalitatieve graafmachines. De CX45D is zo’n toptoestel. Ze maakt deel uit van de nieuwe D series van de Amerikaanse toestelbouwer en zorgt zo voor een machine die zowel comfortabel als productief is op de werf.

Afmetingen van de Case CX45D minigraafmachine

Zo’n minigraver, hoe mini is dat dan precies? Wel, de CX45D meet 1,75 meter breed, 2,51 meter hoog en weegt 4,6 ton. De Kubota Stage V motor is goed voor een vermogen van 44pk. Daar staat een maximale graafdiepte tot 3,48 meter tegenover en een maximale storthoogte tot 4,6 meter. Dit toestel komt in twee versies, waardoor de graafdiepte en storthoogte kunnen verschillen.

De cabine beschermt de bestuurder tegen weer, wind en lawaai, terwijl de rupsbanden ervoor zorgen dat je ook op oneven terrein vlot uit de voeten kan. Combineer dit met de beperkte draaicirkel en je creëert een zeer vlot te manoeuvreren toestel.

Jouw comfort en veiligheid niet uit het oog verloren

De Case Construction CX45D is zoals steeds voorzien van de nieuwste technologie en verliest ook nooit het comfort van de bestuurder uit het oog. De besturing is volledig hydraulisch en verloopt altijd bijzonder vlot. Ook de bediening, via de joysticks, heb je zo onder de knie. De verstelbare en comfortabele stoel maken het plaatje compleet.

Verder is dit toestel zeer veilig in gebruik, met extra verlichting voor werken tijdens de vroege- en late uurtjes, perfecte 360° zichtbaarheid op de werken en je omgeving en de nodige FOPS-ROPS certificatie. Tot slot rust je de Case CX45D uiteraard uit met een hele resem accessoires die hem zeer multi-inzetbaar maken.

Wil je de toestellen uit de D series in actie zien? Bekijk dan onderstaande video. Nog vragen? Aarzel niet ons vrijblijvend te contacteren.

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: