Case 121F

De Case 121F wiellader. Te koop bij Key-Tec
Offerte aanvragen
In bestelling

Specificaties

Merk: Case
Type: 121F
Breedte (m): 1.74
Hoogte (m): 2.46
Transportlengte (m): 5.39
Vermogen (pk): 64
Random: 460591

De Case 121F: uw betrouwbare wiellader

De Case 121F is een compacte wiellader die deel uitmaakt van de veelgeprezen F-reeks van de Amerikaanse topconstructeur Case Construction. Deze laadmachine koppelt een compacte bouw aan de nodige efficiëntie en betrouwbaarheid om productiever dan ooit aan de slag te gaan.

Met zijn breedte van 1,74 meter, hoogte van 2,46 meter en lengte van 5,39 meter is dit een eerder klein gebouwde wiellader. Desondanks geniet u toch van de nodige power, dankzij de goed te onderhouden Tier 4 Final motor. Deze levert dan ook 64pk!

Case 121F in twee woorden? Efficiënt en veilig!

De Case 121F is dan wel compact, maar zeker niet futloos! Dit toestel is dan ook in staat grootse daden te verrichten. Dankzij de verhoogde stabiliteit en ongeziene flexibiliteit, is dit toestel zeer vlot te manoeuvreren. Ze is bovendien uit te rusten met een hele resem aan opzetstukken, die u het toestel laten aanpassen aan elke taak.

Ook op vlak van brandstofverbruik zit u gebeiteld bij de 121F van Case Construction. De motor is namelijk zeer zuinig én behoeft amper onderhoud!
Tot slot nog dit: als bestuurder wordt u niet in de steek gelaten. De geluids- en stofdichte cabine is zeer makkelijk te betreden, ergonomisch ingericht en biedt u een perfect zicht op uw omgeving.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: