Case 856 C

Specificaties

Marque: Case
Type: 856 C
Poids (kg): 16250
Largeur (m): 2.36
Hauteur (m): 3.59
Longueur de transport (m): 8.33
Puissance (pk): 190
Motorisation: T4 - NEF 6 cyl. CR TAA 4V
Informations: New model

Case 856 C: een betrouwbare grader

Op zoek naar een machine om een oppervlak te egaliseren? Dan bent u eigenlijk op zoek naar een grader, en liefst eentje waar je blindelings op kan vertrouwen. Gelukkig zit u dan goed bij Key-Tec. In ons assortiment hebben we een aantaltopmachines van Case Construction in de aanbieding. Zoals deze 856 C.

We laten jullie graag kennis maken hieronder.

 

De details over de Case 856 C

De 856 C van Case Construction is de grootste graden uit ons assortiment. Dit toestel meet dan ook maar liefst 2,36 meter breed, 3,59 meter hoog en 8,3 meter lang! Dit alles is goed voor een operationeel gewicht van 16,25 ton. Een behoorlijk stevig baasje, als u het ons vraagt.

Dit toestel is dan ook perfect geschikt voor het egaliseren van grote oppervlaktes, zoals in de land en tuinbouw, maar ook voor toepassingen in openbare werken, zoals wegenbouw. Deze krachtpatser beschikt dan ook over een krachtige T4 6 cilinder motor en genereert een vermogen van niet minder dan 190 pk!

 

Case Construction laat u niet in de kou

Zoals altijd denkt Case Construction niet enkel aan de productiviteit en effectiviteit van het toestel, maar ook aan u: de bestuurder die soms urenlang aan de slag moet met deze machine. Dit resulteert in een comfortabele cabine die goed zicht geeft op de uit te voeren werken.

U gaat aan de slag in een geïsoleerde cabine, weg van alle stof, natuurelementen en geluid. U betreedt de cabine van eender welke kant en beschikt over een zeer intuïtieve besturing, verwarming en stoel met schokdempers. Bovendien is dit toestel uitvoerig getest en beschikt het over de nodige ROPS en FOPS certificaten. Tot slot is het toestel te verlagen door te kiezen voor een versie met verlaagde cabine.

Citation requise

La gamme de Key-Tec comprend des produits haut de gamme de marques telles que: