Case CX85D SR

Specificaties

Merk: Case
Type: CX85D SR
Breedte (m): 2.32
Hoogte (m): 2.72
Transportlengte (m): 6.31
Vermogen (pk): 69
Max. storthoogte (m): 5,28 / 5,67
Gewicht (t): 7,93 / 8,49
Max. graafdiepte (m): 4,13 / 4,63
Reikwijdte grondniveau (m): 6,41 / 6,89
Motorisatie: Yanmar
Informatie: Nieuw model!

Bekijk met ons de CX85D SR van naderbij

Graafmachines zijn er in allerlei maten, kleuren en groottes, maar toch is er één constante: wie kiest voor een machine van Case Construction’s D-reeks, krijgt altijd waar voor zijn/haar geld! Ook bij Key-Tec zijn we hier rotsvast van overtuigd. Daarom vindt u Case rupskranen voor alle denkbare toepassingen in ons gamma.

Hieronder stellen we u graag voor aan één van de compacte leden van deze familie: de Case CX85D SR.

 

De CX85D SR: een compacte rupskraan

Mensen die niet thuis zijn in de wereld van zware machines en rupskranen kunnen zich misschien maar weinig voorstellen bij het concept “compacte rupskraan”. Wel, de CX85D SR meet 2,32 meter breed, 2,72 meter hoog en heeft een transportlengte van 6,31 meter. Dit toestel komt bovendien in twee uitvoeringen: één met een lange- en één met een kortere arm.

De versie met lange arm heeft een operationeel gewicht van 8,49 ton, terwijl de versie met kortere arm ‘amper’ 7,93 ton weegt. Beiden genieten ze van een Yanmar motor die 69 pk opwekt.

Waar ze verder wél verschillen, zijn natuurlijk de prestaties van de grijparm. Kiest u voor de langere arm, dan beschikt u over een maximale storthoogte van 5,67 meter, een reikwijdte van 6,89 meter op grondniveau en maximale graafdiepte van 4,63 meter. Kiest u voor de kleinere versie van de CX85D SR? Dan bedraagt de storthoogte maximaal 5,28 meter, de graafdiepte 4,13 meter en is de reikwijdte op grondniveau beperkt tot 6,41 meter.

 

Case Construction denkt aan u: de eindgebruiker

De Amerikaanse constructeur draagt het comfort van de gebruiker hoog in het vaandel en daar hechten ze zelfs bij hun kleinere toestellen veel belang aan. Een geluidsgeïsoleerde cabine, LED monitor, camera’s achteraan en op de zij van het toestel, climate control en zelfs een bekerhouder zijn slechts enkele voorbeelden van die kleine zaken die het dagelijkse gebruik van deze rupskraan toch weer iets leuker maken.

Zoals steeds voldoet de CX85D SR natuurlijk ook aan alle nodige veiligheidsvereisten. Zo beschikt deze rupskraan over ROPS & FOPS level 1 certificaten en veiligheidsglas, een werklicht op het dak én op de arm van de cabine en zelfs een anti-diefstalsysteem.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: