Case CX300D

Specificaties

Merk: Case
Type: CX300D
Breedte (m): 3.2
Hoogte (m): 3.42
Transportlengte (m): 10.51
Max. storthoogte (m): 7.08
Gewicht (t): 30
Max. graafdiepte (m): 7.8
Reikwijdte grondniveau (m): 11.2

Alles wat u moet weten over de Case CX300D

Bent u op zoek naar een grotere rupskraan die inzetbaar is voor zowel infrastructuurwerken, stedelijke nutswerken, recycling als het delven van putten? Bij de Case CX300D zit u meteen goed. Case Construction zorgt al sinds 1842 voor goed functionerende machines zoals kranen en bulldozers.


Met trots presenteren wij u de Case CX300D.


Wat heeft deze kraan in petto voor u?

De Case CX300D is de grotere broer van de CX250D. Dat wil zeggen: nog iets sterker en groter. De kraan heeft een breedte van 3,2 meter, een hoogte van 3,42 meter en kan tot 7,8 meter diep graven. Ze haalt een transportlengte van 10,51 meter en dit alles samen is goed voor een operationeel gewicht van 30 ton.

Wie op zoek is naar de nodige kracht en grootte, zit goed bij de CX300D. Hij is de volwassen versie van de CX250D en kan het meest uitdagende werk aan. De verschillen tussen beide krachtpatsers zitten hem in de prestaties en de graafmogelijkheden. Kiest u voor de kleinere CX2500D, dan kijkt u naar een reikwijdte van 10,8 meter, ten opzichte van de 11,2 meter van de CX300D. Ook bij de maximale storthoogte zit een groot verschil, bij het kleinere model is dat 6,76 meter, terwijl dat bij het grotere model 7,08 meter is.

 

Nieuwigheden van de D-serie

Zoals elk product in de D-serie, beschikt de CX300D over een perfecte synergie tussen de motor en het hydraulisch vermogen. De CX300D levert 6% grotere uitbreekkracht. Dit onder meer dankzij een elektronisch geregelde pomp, nieuwe magneetventielen en meerdere hydraulische sensoren. Die geavanceerde sensoren controleren continu het soort werk dat u uitvoert zodat ze kunnen reageren en de juiste hydraulische druk leveren.

Dankzij de luchtgeveerde verstelbare stoel, de innovatieve armleuning en de regelbare pedalen biedt Case u meer comfort dan ooit tevoren. Om uw veiligheid en die van uw omgeving te garanderen, beschikt de kraan over een 7-inch breedbeeld kleurenmonitor die een constant zicht geeft op de achterzijde van deze machine. U kiest zelf wanneer er een harde rock track of een melig liedje afgespeeld wordt dankzij de geïnstalleerde Bluetooth-radio. Bij de CX300D kan u ten slotte rekenen op een ingebouwde verwarming en een indrukwekkend klimaatbeheersingssysteem, afgestemd op het zonlicht.

Meer comfort leidt tot een betere productie, dus waarom ook niet?

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: