Case CX90D MSR

Specificaties

Merk: Case
Type: CX90D MSR
Breedte (m): 2.32
Hoogte (m): 2.72
Transportlengte (m): 6.99
Max. storthoogte (m): 4,53 / 4,85
Gewicht (t): 8.63
Max. graafdiepte (m): 4,18 / 4,67
Reikwijdte grondniveau (m): 7,09 / 7,56
Motorisatie: Yanmar
Informatie: Nieuw model!

We gaan dieper in op de Case CX90D MSR rupskraan

Dus u zoekt een rupskraan die relatief compact is én u waar voor uw geld geeft? Logisch dat u uitkomt bij een machine uit de gerenommeerde D-reeks van Case Construction. De Amerikaanse machinebouwer staat al sinds jaar en dag bekend om het vervaardigen van toestellen die betaalbaar, betrouwbaar en efficiënt zijn.

Wij stellen u hieronder graag verder voor aan de CX90D MSR.

 

De cijfers

Alles begint bij de naakte cijfers. Laat ons daar dan ook mee starten. De Case CX90D MSR komt in twee versies: één versie met lange graafarm en één met een kortere arm. Beiden meten 2,32 meter breed, 2,72 meter hoog en 6,99 meter lang. Ook beschikken ze beiden over een Stage V Yanmar motor.

Waar verschillen beide uitvoeringen dan wel? In de prestaties en mogelijkheden van de graafarm natuurlijk. Kiest u voor de kleinste versie, dan beschikt u over een maximale storthoogte van 4,53 meter, een graafdiepte tot 4,18 meter en een reikwijdte op grondniveau tot 7,09 meter. Gaat u voor de grotere versie, dan loopt de maximale storthoogte op tot 4,85 meter, de maximale graafdiepte tot 4,67 meter en reikt u maximaal 7,56 meter ver op grondniveau.

 

Hoe de Case CX90D MSR uitblinkt

Wie puur naar de cijfers kijkt wordt misschien niet meteen van de sokken geblazen. Op welk vlak laat de CX90D MSR dan wel de concurrentie achter zich? Dit toestel is namelijk een ongezien combinatie tussen duurzaamheid, efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

De speciale Auto Idle functie zorgt dat u niet onnodig brandstof verbruikt en dit met een motor die sowieso al zeer vriendelijk omspringt met de grote brandstoftank (120 liter). Daarnaast geniet de gebruiker van een cabine onder druk, die goed zicht geeft op de uit te voeren werken en geluiddicht is gemaakt. Camera’s aan de zij- en voorkant van het toestel zorgen voor de veiligheid van zij die zich rond de kraan bevinden en de intuïtieve bediening zorgt ervoor dat iedereen in een wip moeiteloos leert werken met de CX90D MSR.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: