Case CX490D

Specificaties

Merk: Case
Type: CX490D
Breedte (m): 3.35
Hoogte (m): 3.65
Transportlengte (m): 12.09
Max. storthoogte (m): 7.69
Gewicht (t): 49.4
Max. graafdiepte (m): 7.72
Reikwijdte grondniveau (m): 11.97

De Case CX490D binnenstebuiten gekeerd

https://www.youtube.com/watch?v=TShVB-8E53U

De CX490D is de grootste-, sterkste- en zwaarste machine uit de impressionante D-reeks van Case Construction. Dit toestel gaat niets of niemand uit de weg en staat overal zijn mannetje. Wat deze krachtpatser allemaal in zijn mars heeft, leest u hieronder.

 

De cijfers

Beginnen doen we bij het begin: de CX490D meet 3,35 meter breed, 3,65 meter hoog en 12,09 meter lang. Droog aan de haak weegt dit toestel maar liefst 49,4 ton, maar daar krijgt u wel een groot bereik voor terug. Een maximale storthoogte van 7,69 meter, een graafdiepte tot 7,72 meter en een reikwijdte op grondniveau van 11,97 meter zijn moeilijk te verslaan binnen deze categorie toestellen.

De Isuzu Tier 4 Final motor levert dan ook een impressionante 362 pk af. Ongezien!

De geoptimaliseerde hydraulische systemen en nieuwste technologieën maken van dit toestel een echte droom om mee aan de slag te gaan. U werkt sneller, efficiënter en comfortabeler dan ooit voorheen.

 

Combineer productiviteit met efficiëntie en veiligheid

Als u eerder met toestellen van Case Construction aan de slag ging, dan weet u dat u waar voor uw geld krijgt. Dat is ook bij deze machine niet anders. De CX490D draait tot 9% sneller en beschikt over meer kracht dan eerdere toestellen uit het uitgebreide Case gamma. Veel hiervan heeft het te danken aan de nieuwste hydraulische systemen. Ook op oneven terrein kunt u zo probleemloos uit de voeten.

Bovendien gebeurt alles efficiënter dan ooit. De SCR oplossing van Case laat uw motor presteren op het hoogste niveau en dat met een brandstof verbruik dat tot 5% efficiënter is dan voorheen. Ook op vlak van onderhoud is efficiëntie het codewoord. Olie checks of routineonderhoud uitvoeren is kinderspel en dankzij de nieuwe handvaten is het eenvoudiger dan ooit om rond de machine te gaan.

Veiligheid dan. Dit toestel beschikt over alle nodige veiligheidscertificaten (FOPS & ROPS), is uitgerust met veiligheidsglas, spots en een achteruitrijcamera die zorgt dat u alles in de gaten kan houden.

 

Comfortabel werken in de CX490D

Tot slot denkt Case ook aan u, de bestuurder. Lange werkdagen eenvoudig maken voor uw lijf en leden, dat is hun doel. Hoe ze dat klaarspelen? Dankzij een ruime cabine die onder druk staat, meer voetruimte ook. Een verstelbare stoel met verschillende standen, gemonteerd op een luchtkussen voor minder drukpunten, een intuïtieve besturing en ingebouwde verwarming én airconditioning. Een bluetooth radio en 7 inch beeldscherm maken alles compleet.

U zit sowieso gebeiteld voor een goede werkdag in deze topmachine.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: