Case CX350D

Specificaties

Merk: Case
Type: CX350D
Breedte (m): 3.2
Hoogte (m): 3.47
Transportlengte (m): 11.17
Max. storthoogte (m): 7.24
Gewicht (t): 35.8
Max. graafdiepte (m): 8.14
Reikwijdte grondniveau (m): 11.9

Case CX350D, de kracht van elke aannemer

Sommige opdrachten vragen om een kleinere rupskraan, maar wie voor zware klussen staat kan altijd rekenen op de grote en krachtige CX350D om bergen te verzetten. Dit toestel combineert power en efficiëntie met comfort en veiligheid. Een ideale combinatie voor wie grootse werken uit te voeren heeft.

Lees hier meer over tot wat de Case CX350D allemaal in staat is.


Afmetingen en mogelijkheden van de CX350D

De CX350D is een groter model in de D-serie. De kraan heeft een breedte van 3,2 meter, is 3,47 meter hoog en heeft een operationeel gewicht van 35,8 ton. Hij reikt tot 11,9 meter ver, graaft maximum 8,14 meter diep en heeft een transportlengte van 11,17 meter. Een behoorlijk uit de kluiten gewassen jongen dus.

In vergelijking met zijn kleinere broertje, de CX300D, is deze kraan krachtiger en levert hij hogere prestaties af. Zo heeft het kleinere model een operationeel gewicht van “amper” 30 ton en ligt de graafdiepte zo’n halve meter lager, op 7,8 meter.


Kracht en verbetering

De CX350D beschikt over een verbeterde kracht en briljante prestaties, terwijl de efficiëntere systemen worden gecombineerd met een indrukwekkend cabinecomfort. Dankzij het exclusieve Case Intelligent Hydraulics System, sterkere onderdelen en een krachtige Tier 4 Final-oplossing biedt de kraan kracht, snelheden, controle en brandstofefficiëntie.

Het beste van al is dat het allemaal ondersteun wordt door de standaardbescherming van ProCare. Hierdoor kunt u als eigenaar zich richten op het werk, terwijl Case de rest doet.

Het doel van de CX350D is de winstgevendheid te verbeteren door de cyclustijden te verkorten en de bedrijfskosten te verlagen. Drie power modi en het Case Hydraulics System bewaken en beheren actief de vermogensoutput gedurende de hele werkcyclus. Hierdoor krijgen machinisten meer gevoel en finesse, wat leidt tot een zeer nauwkeurige controle zonder kracht te verliezen tijdens het graven of heffen.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: