Case CX145D SR

Specificaties

Merk: Case
Type: CX145D SR
Breedte (m): 2.59
Hoogte (m): 2.94
Transportlengte (m): 7.34
Max. storthoogte (m): 7.29
Gewicht (t): 15
Max. graafdiepte (m): 6.01
Reikwijdte grondniveau (m): 8.74
Motorisatie: Isuzu

Maak kennis met de Case CX145D SR rupskraan

Rupskranen zijn onmisbaar in de bouwsector, maar hoe kiest u nu de juiste kraan die het best past bij uw wensen en behoeften? Bij Key-Tec hebben we een enorm uitgebreid gamma rupskranen, stuk voor stuk lid van de wereldwijd geroemde D-reeks van Amerikaans toestelbouwer Case Construction.

We laten u hieronder alvast kennis maken met de Case CX145D SR, slechts één van de vele toptoestellen en een ware all-rounder!

 

Afmetingen en reikwijdte van de CX145D SR

Deze graafmachine van Case Construction wordt wel eens omschreven als een ‘fullsize’ graver, maar wat betekent dat dan precies? Wel de CX145D SR meet 2,59 meter breed, 2,94 meter hoog en heeft een lengte van 7,34 meter. Dit is dan weer samen goed voor een operationeel gewicht van zo’n 15 ton.

Allemaal goed en wel, die cijfers, maar wat betekenen ze in de praktijk? De CX145D SR is daarmee goed voor een maximale storthoogte van 7,29 meter, een maximale graafdiepte van ruim 6 meter en het toestel beschikt zo over een reikwijdte op grondniveau va 8,74 meter.

 

Efficiëntie, veiligheid en comfort

Een Isuzu motor die vriendelijk omspringt met haar brandstofverbruik, een compact tegenwicht dat ervoor zorgt dat u over voldoende kracht beschikt om de zwaarste lasten te heffen en een cabine waar het heerlijk vertoeven is, ook tijdens lange werkdagen. Het is slechts een kleine greep uit een grote lijst voordelen die de CX145D SR kan voorleggen.

Daarbovenop is dit toestel zeer goed te onderhouden. De motor en andere onderdelen laten zich dan ook eenvoudig checken. Afsluiten doen we met wat meer informatie over de cabine, want het is tenslotte daar waar u het meeste tijd zal doorbrengen. Die is ruimer dan bij vergelijkbare toestellen, biedt - dankzij de grote ramen - een perfect zicht op werken en omgeving en komt met een verwarmde stoel die bovendien ook eenvoudig af te stellen is. Een zeer intuïtieve besturing maakt het plaatje alvast compleet.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: