Case CX370D

Specificaties

Merk: Case
Type: CX370D
Gewicht (t): 38
Max. graafdiepte (m): 7.34
Reikwijdte grondniveau (m): 11.2

Case CX 370 D - krachtpatser op rupsbanden

De CX370D van Case Construction geeft blijk van een prachtig staaltje techniek. Het is één van de grootste telgen uit de gerenommeerde D-reeks van de Amerikaanse toestelbouwer. Met een operationeel gewicht van 38 ton beschikt u dan ook over een zeer groot toestel dat vrijwel alle taken aankan.

Wat deze machine in zijn mars heeft, leest u hieronder.

 

De basics over de Case CX 370 D

Deze graafmachine is multi-inzetbaar. Ze leent zich perfect voor toepassingen bij infrastructuurwerken, de mijnbouw of bouwsector. Met een graafdiepte van 7,34 meter en een reikwijdte van 11,2 meter heeft u dan ook een enorme actieradiu, waardoor er maar weinig werken zijn die dit toestel uit de weg moet gaan. Zeker wanneer u weet dat de Isuzu motor over maar liefst 282 pk beschikt. U stort bovendien lasten tot op een hoogte van 7,24 meter.

Zelf meet dit toestel 3,47 meter hoog, 11,17 meter lang en 3,03 meter breed.

 

Veiligheid en comfort boven alles

Comfort is belangrijk. Wie ongemakkelijk werkt, werkt niet productief en zeker ook niet lang. Daar weet men bij Case Construction alles over. Daarom beschikt u - de bestuurder - bij de CX370D over een ruime cabine en een ergonomische stoel die eenvoudig te verzetten is naar uw wensen. Een Bluetooth radio, verwarming en airconditioning maken dat het leuk vertoeven is, ook tijdens lange-, hete- of koude werkdagen.

Bovendien beschikt dit toestel over de nodige FOPS en ROPS certificaten. Zo bent u zeker dat u met een veilige machine aan de slag gaat. Overige bewijzen hiervan zijn de achteruitrijcamera, de uitrusting met veiligheidsglas en de werklichten bovenop het toestel. Zo heeft u altijd een goed zicht op de omgeving en de uit te voeren werken. De intuïtieve bediening zorgen voor nauwkeurig werken en een heel lage leercurve.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: