Manitou MLT 630

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 630
Werkhoogte (m): 6.1
Capaciteit (kg): 3000
Gewicht (kg): 6920
Breedte (m): 2.13
Hoogte (m): 2.37
Transportlengte (m): 4.78
Vermogen (pk): 102
Transmissie: Koppelomvormer of M-Varioshift
Motorisatie: Deutz
Informatie: NewAG serie, 2 soorten transmissies beschikbaar
Random: 460591

Manitou’s MLT 630 verreiker in al zijn glorie

U bent op zoek naar de meest geschikte verreiker die breed ingezet zal worden in de land- en tuinbouw? Dan zit u sowieso goed bij Manitou en haar MLT 630. Deze verreiker uit de geprezen NewAg reeks, levert alles waar Manitou al jaren voor staat: comfort, productiviteit, duurzaamheid en veiligheid.

We stellen u graag wat verder aan elkaar voor hieronder. Hoort u het liever van een tevreden gebruiker? Bekijk dan onderstaande filmpje! 

 

Enkele troeven van de MLT 630 op een rijtje

De Manitou MLT 630 mag dan wel compact gebouwd zijn, met zijn breedte van 2,13 meter, hoogte van 2,37 meter en lengte van 4,78 meter. Toch kan het goed uit de voeten. Zo heft u probleemloos lasten tot 3 ton tot op 6,1 meter hoog! Zelf weegt dit toestel 6,92 ton en beschikt het over een krachtige Deutz motor die 102 pk levert.

Deze verreiker komt in twee verschillende versies die verschillen op vlak van de transmissie (u kiest voor een koppelomvormer of een M-Varioshift). Vragen over de gevolgen van deze keuze? Stel ze ons gerust via onderstaand formulier! Beiden maken ze deel uit van de gerenommeerde NewAG reeks van Manitou. Deze staat altijd voor kwaliteit en comfort, maar daarover hieronder meer.

 

Comfort en veiligheid blijven belangrijk

Wie Manitou kent, weet dat naaste de beste technologie ook het comfort van de bestuurder steeds belangrijk is, net als de veiligheid van wie zich in én rond het toestel bevindt. Ook bij de MLT 630 is dit het geval. De grote ramen geven een perfect zicht op de werken én uw omgeving.

Verder beschikt u over een ergonomisch ingerichte cabine en bestuurderszetel. Zo spendeert u pijnloos lange werkdagen in dit toestel. Een ingebouwde radio, geluidsisolatiesysteem en JSM besturingstechnologie maken het plaatje compleet. U bestuurt de arm van deze verreiker zeer precies en de bediening is zo intuïtief, dat u ze in een mum van tijd onder knie heeft.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: