Manitou MLT 737

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 737
Werkhoogte (m): 6.9
Capaciteit (kg): 3700
Gewicht (kg): 7700
Breedte (m): 2.39
Hoogte (m): 2.38
Transportlengte (m): 4.97
Vermogen (pk): 129
Transmissie: Koppelomvormer + Powershift Plus
Motorisatie: Deutz 3B
Informatie: NewAG serie
Random: 460591

De Manitou MLT 737: een must-have voor uw landbouwbedrijf

Een verreiker is een graag gezien toestel in de landbouwsector. Dat is zeker het geval voor de veelgeprezen NewAG reeks van Manitou (voorgesteld in onderstaande video). Deze Franse topfabrikant levert met de MLT 737 opnieuw ee zeer betrouwbaar toestel af.

We stellen het hieronder graag aan u voor.

De pure cijfers

Deze MLT 737 verreiker meet 2,39 meter breed, 2,38 meter hoog en 4,97 meter lang. Ze weegt 7,7 ton en heft met de grijparm lasten tot 3,7 ton tot op een hoogte van 6,9 meter. Onder de motorkap vindt u een Deutz 3B motor die goed is voor een vermogen van 129 pk. U kiest bovendien voor ofwel een koppelomvormer transmissie, ofwel voor de Powershift Plus. Geen idee wat het beste bij uw wensen past? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bekijken graag in detail welk toestel het best bij uw wensen past.

De arm valt uit te rusten met allerlei accessoires, gaande van vorken, tot bakken of klemmen. Het onderhoud is bovendien kinderspel dankzij de vlot bereikbare motor en technische onderdelen.

 

MLT 737 denkt aan uw veiligheid en comfort

De grote ramen zorgen voor een perfect 360° zicht op de uit te voeren werken én omgeving. Dit, in combinatie met de verlichting voor- en achteraan, zorgt voor een zeer veilige situatie, ook in minder goed belichte omstandigheden.

De ergonomische cabine beschikt over een verstelbaar stuur, aanpasbare stoel en armleuning. De vlotte besturing is zeer intuïtief en nauwkeurig dankzij de JSM joystick, waarmee u het hele toestel bedient met één hand. De airconditioning, Bluetooth radio, led-verlichting, overzichtelijk dashboard en verwarmde spiegels maken van dit toestel een zeer comfortabele werkplek.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: