Manitou MLT 733

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 733
Werkhoogte (m): 6.9
Capaciteit (kg): 3300
Gewicht (kg): 7015
Breedte (m): 2.39
Hoogte (m): 2.38
Transportlengte (m): 4.85
Vermogen (pk): 101
Transmissie: Koppelomvormer + Powershuttle
Motorisatie: Deutz 3B
Informatie: NewAG serie, 1 soort transmissie
Random: 460591

Maak kennis met onze Manitou MLT 733 verreiker

Wie Manitou kent en ervaren heeft, weet wat te verwachten en schakelt niet snel meer over naar een andere fabricant. Wie dit Franse topmerk nog niet kent: wij stellen u graag voor aan de NewAG serie - meerbepaald de MLT 733 verreiker

Wie meer wil weten over wat de NewAg reeks zo speciaal maakt, kan bovendien terecht in onderstaande video. 

Manitou verreikers in de NewAG series: topklasse

De NewAG reeks van Manitou staat voor toptoestellen voor de landbouwsector. Deze verreikers gaan maar weinig taken uit de weg en staan steeds voor comfort, veiligheid en performantie. De MLT 733 maakt deel uit van deze reeks en voldoet dus aan al die eigenschappen.

 

De MLT 733: een compacte verreiker

Wat heet ‘compact’? Deze verreiker meet 2,39 meter breed 2,38 meter hoog en is 4,85 meter lang. Ze weegt net iets meer dan 7 ton. Toch betekent ‘compact’ niet dat u niet over de nodige power beschikt. De Deutz 3B motor zorgt namelijk voor een mooie 101 pk en de hydraulische arm heft lasten tot maar liefst 3,3 ton op een hoogte tot 6,9 meter. Indrukwekkend!

Dit toestel komt in twee verschillende uitgaves die verschillen op vlak van de transmissie: één versie komt met een koppelomvormer, de andere met een Powershuttle. Welke het best bij uw wensen past? Dat leggen we u graag verder uit. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Comfort en veiligheid gaan voorop

De cabine van de MLT 733 is dan wel eerder compact van buitenaf, binnenin voelt dat zeker niet zo. De ergonomisch vormgegeven zetel en verstelbare leuning zorgen voor het nodige gebruikscomfort. Bovendien beschikt u over airconditioning, geluidsisolatie en ingebouwde Bluetooth radio.

Ook aan de veiligheid van de bestuurder en zijn omgeving is gedacht: de grote ramen geven een perfect zicht in alle richtingen en de led-verlichting voor- en achteraan zorgen ervoor dat u ook in de late uren vlot uit de voeten kan met dit toestel. Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: