Manitou MLT 961

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 961
Werkhoogte (m): 9
Capaciteit (kg): 6100
Gewicht (kg): 11800
Breedte (m): 2.48
Hoogte (m): 2.53
Transportlengte (m): 6.1
Vermogen (pk): 141
Transmissie: M-vario Plus
Motorisatie: John Deere T4

Mogen wij u voorstellen: de Manitou MLT 961

MLT 961 is een verreiker van het Franse Manitou die we officieel rekenen onder de “compacte verreikers”. Toch betekent dit niet dat u het moet stellen met een klein toestel dat grotere taken uit de weg gaat. U boet namelijk allerminst in op vlak van power en werkijver. 

Genoeg introductie. We stellen u hieronder graag verder voor aan dit prachttoestel. 

 

Beginnen bij het begin: de basics van de MLT 961

Starten doen we graag met een aantal cijfers: de afmetingen. De MLT 961 laat 2,48 meter breed, 2,53 meter hoog en 6,1 meter lang optekenen. Dat is, binnen de categorie van kleinere verreikers, best groot. Het gewicht is dan ook navenant: 11,8 ton! U krijgt er dan ook de nodige power voor in de plaats. Zo heft dit toestel lasten tot 6 ton (alstublieft !) tot op ee hoogte van 9 meter. Heel weinig toestellen doen dit na.

Hoe dit kan? Dankzij de baanbrekende hydraulische technologie van Manitou, samen met een mooie John Deere Stage IV / Tier 4 Final motor die een mooie 141 pk aflevert! Dit alles zit vervat in een zeer compact vormgegeven verreiker die vlot wendbaar is.

 

Ook aan uw comfort is gedacht

De cabine van een verreiker is een plek waar u lange werkdagen moet spenderen en dus mag die best comfortabel zijn. Daar heeft Manitou alvast aan gedacht. U beschikt zo over een aantal heerlijke opties die het werk weer een pak lichter maken. Denk hierbij aan een ergonomische luchtgeveerde stoel, verstelbaar stuur, eenvoudige bediening (dankzij het JSM systeem van Manitou). 

Daar komen een paar heerlijke functies bovenop: airconditioning, Bluetooth radio en defrosting. Tot slot: een verreiker is een veelzijdig toestel dat breed ingezet wordt. Daarom beschikt u over een breed assortiment opzetstukken. Denk dan aan een grijparm, bak of vork.

Vraag gerust naar de opties via het formulier hieronder. We geven u graag meer details.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: