Manitou MLT 940

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 940
Werkhoogte (m): 9
Capaciteit (kg): 4000
Gewicht (kg): 8210
Breedte (m): 2.34
Hoogte (m): 2.3
Transportlengte (m): 4.86
Vermogen (pk): 120
Transmissie: Hydrostatic
Motorisatie: Deutz 3B
Informatie: Nieuw model!
Random: 460591

Manitou MLT 940: compacte verreiker met groot bereik

Wie “compacte verreiker” zegt, denk aan een vinnige machine met beperkt bereik. Ideaal voor allerlei toepassingen binnen de land- en tuinbouw. Toch zijn er uitschieters, zoals deze Manitou MLT 940. Deze verreiker heeft een zeer groot bereik en is dan ook ideaal voor wie soms op grote hoogtes stapelt.

We stellen hem graag verder aan u voor.

 

Afmetingen en cijfers van de MLT 940

Deze verreiker meet 2,39 meter breed, 2,38 meter hoog en heeft een lengte van 5,12 meter. Lekker compact en wendbaar dus. Toch weegt deze telescopische heftruck 8,36 ton, droog aan de haak. Dat komt omdat de hydraulische grijparm een bereik heeft van maar liefst 9 meter hoog! Hij tilt bovendien lasten tot niet minder dan 4 ton! Wie doet dit na?

Alles is mogelijk dankzij de nieuwe hydraulische technologie en een krachtige Deutz Stage V / Tier 4 Final motor, goed voor 136 pk. Kortom: de prestaties die we al jaren gewoon zijn van Manitou, maar dan in een zeer compact design.

 

Ook de bestuurder wordt verwend

Lange uren werken moet natuurlijk draaglijk zijn en dat weten ze bij het Franse Manitou maar al te goed. Ze zorgen dan ook voor een zeer ergonomische en ruime cabine. Deze is onder meer uit te rusten met een verstelbaar stuur, een aanpasbare armleuning en een zeer comfortabele stoel. Hier spendeert u makkelijk een hele werkdag zonder rugklachten!

Bovendien is de cabine geluidsgeisoleerd (72 dB), waardoor u rustig kan werken. De besturing is héél intuïtief. Het handige JSM systeem heeft iedereen snel onder de knie en werkt héél fijn. De motor en overige onderdelen zijn heel makkelijk bereikbaar en te onderhouden. Tot slot nog dit: natuurlijk heeft u weer een ruime keuze aan opzetstukken, gaande van klemmen tot vorken. Allen zijn ze bovendien heel snel en makkelijk te switchen.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: