Manitou MLT 741

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 741
Werkhoogte (m): 6.9
Capaciteit (kg): 4100
Gewicht (kg): 7850
Breedte (m): 2.39
Hoogte (m): 2.38
Transportlengte (m): 4.97
Vermogen (pk): 140
Transmissie: M-Vario Plus
Motorisatie: Deutz 3B
Informatie: NewAg Serie
Random: 460591

Aan u voorgesteld: de Manitou MLT 741 verreiker

Wie een multi-inzetbare verreiker voor de land- en tuinbouwsector zoekt, zit sowieso goed bij de NewAG reeks van Manitou. Deze Franse fabrikant van machines staat al jaren voor kwaliteit, duurzaamheid en toestellen die de nieuwste technologie gebruiken.

Dit geldt ook voor de Manitou MLT 741 en deze stellen we hieronder graag verder aan u voor.

 

Een introductie tot de MLT 741

Deze verreiker is dan wel compact, maar laat u niet verrassen: het is één van de krachtigste toestellen uit ons assortiment verreikers met een bereik tussen 5 en 10 meter. Deze machine leent zich dan ook perfect voor zowel grotere als kleine werken en weet zich perfect uit de slag te trekken tijdens uw dagelijkse routine.

De MLT 741 meet 2,39 meter breed, 2,38 meter hoog en is 4,97 meter lang. Ze weegt 7,85 ton en kan dankzij de Deutz 3B motor makkelijk lasten tot niet minder dan 4,1 ton heffen tot op hoogtes van 6,9 meter! Indrukwekkend. Dat kan ook niet anders met een vermogen van maar liefst 140 pk.

 

Meer dan enkel cijfertjes

Toch zouden we dit toestel te kort doen door enkel deze naakte cijfers te bespreken. Zoals u ondertussen van Manitou kan verwachten werd namelijk ook voldoende aandacht gespendeerd aan uw comfort en de veiligheid van de bestuurder én de mensen rondom het toestel.

Zo beschikt de bestuurder over een ruime cabine die bovendien met oog voor ergonomie werd vormgegeven. Een verstelbare zetel, armleuning en stuur zorgen dat iedereen steeds de juiste houding kan aannemen. De eenvoudig onder de knie te krijgen besturing via het intuïtieve JSM systeem maakt het plaatje compleet. En dan hadden we het nog niet over de ingebouwde radio en airconditioning!

Het onderhoud is daarbovenop nog eens kinderspel en ook verwisselen van opzetstukken (waarvoor u trouwens kiest uit een zeer uitgebreid aanbod) gaat heel makkelijk. Tot slot: de veiligheid. De grote ramen en handige ledverlichting voor- en achteraan zorgen dat u steeds een perfect zicht heeft op wat rond u gebeurt. Nog vragen? Stel ze ons via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: