Manitou MLT 635

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 635
Werkhoogte (m): 6.08
Capaciteit (kg): 3500
Gewicht (kg): 7405
Breedte (m): 2.39
Hoogte (m): 2.38
Transportlengte (m): 4.66
Vermogen (pk): 130
Transmissie: Koppelomvormer of M-Vario Plus
Motorisatie: Deutz 3B
Informatie: NewAG serie, 2 soorten transmissies beschikbaar
Random: 460591

Manitou MLT 635 verreiker: een meerwaarde op elk tuin- of landbouwbedrijf

Al ruim 70 jaar staat Manitou voor kwaliteit, duurzaamheid, comfort en veiligheid, ook wat betreft hun verreikers (u vindt er een hele hoop in ons aanbod). Dat bewijzen ze opnieuw met deze MLT 635. Dit toestel (uit de volprezen NewAg reeks van Manitou) gaat geen enkele taak binnen de landbouwsector uit de weg, en dat ondanks zijn eerder compacte bouw.

We stellen u hieronder graag verder voor aan deze krachtpatser. Wie liever beelden heeft, kan ook terecht bij de video hieronder (al is die wel Italiaans ingesproken). Voor meer details kunt u ons ook altijd 

De MLT 635 verreiker op papier

De Manitou MLT 635 weegt 7,405 ton, weet 2,39 meter breed, 4,66 meter lang en 2,38 meter hoog. De hydraulische arm brengt lasten tot 3,5 ton op een hoogte van net iets meer dan 6 meter. Dankzij de Deutz 3 B motor genereert dit toestel een vermogen van maar liefst 130 pk. U heeft bovendien de keuze uit twee versies: één met een koppelomvormer en één met een M-Vario Plus transmissie. Heeft u vragen over de impact van deze keuze? Contacteer ons dan via deze link of het formulier hieroner.

Verder rust u dit toestel makkelijk uit met verschillende opzetstuken, gaande van een laadbak, tot een vorklift. Ook het onderhoud is zeer eenvoudig, dankzij de makkelijk bereikbare motor en technische onderdelen.

 

Ook aan de bestuurder is gedacht

De ruime cabine biedt een veilige én comfortabele positie voor de bestuurder, ook wanneer u lange werkdagen voor de boeg heeft in dit toestel. Zo beschikt u onder meer over een verstelbaar stuur en ergonomisch aan te passen stoel, ook de armleuning kunt u verstellen.

Daarnaast biedt de ruime cabine een overzichtelijk digitaal dashboard, een ingebouwde radio, airconditioningsysteem en elektrisch verwarmde spiegels! Maar dat is niet alles: u geniet van de nodige rust dankzij de geluidsisolatie én beschikt over Bluetooth! Nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: