Manitou MLT 625

Specificaties

Merk: Manitou
Type: MLT 625 H
Werkhoogte (m): 5.9
Capaciteit (kg): 2500
Gewicht (kg): 4922
Breedte (m): 1.82
Hoogte (m): 2
Vermogen (pk): 75
Transmissie: Hydrostaat
Random: 460591

Maak kennis met de MLT 625 verreiker

Bent u op zoek naar een flexibel inzetbare verreiker? Dan zit u goed bij Manitou. Het Franse topmerk staat al jaren garant voor duurzame en performante toestellen. De kleinste in de reeks is de Manitou MLT 625, maar laat u niet misleiden door het compacte design: dit toestel gaat maar weinig taken uit de weg. We stellen het graag aan u voor hieronder.

Compact en multi-inzetbaar, wat wil u nog meer?

De MLT 625 is perfect voor gebruik in de land- of tuinbouw, maar ook voor het laden, lossen en stockeren van materialen. Deze kleine verreiker heft ladingen tot maar liefst 2,5 ton en brengt ze naar een hoogte van 5,9 meter. Niet slecht voor de compacte bouw. Zo meet dit toestel amper 1,82 meter breed en 2 meter hoog. Het toestel heeft onderaan slechts een doorgang van 38 cm boven het wegdek.

Dankzij de eerder kleine afmetingen, kan de Manitou MLT 625 overal makkelijk bij, ook waar andere machines dat niet kunnen. Desondanks beschikt u over 75 pk dankzij de vier cilinder Kubota motor en hydrostatische transmissie.

 

Ook comfort is een must

Een machine die u dagelijks gebruikt moet natuurlijk ook uitnodigend zijn. Het digitale dashboard, de ergonomische stoel en bediening, de ingebouwde radio en goede geluidsisolatie zorgen daar alvast voor. Ook de besturing is uitermate vlot ontworpen en zeer intuïtief (bekijk ook zeker onze video hieronder om een beter beeld te krijgen van de cabine en besturing).

Een vlot systeem voor onderhoud en vervangingen van de te gebruiken opzetstukken maken het plaatje compleet. Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: