Case 321F

De Case 321F wiellader
Case 321F wiellader, te koop bij Key-Tec
Offerte aanvragen
In bestelling

Specificaties

Merk: Case
Type: 321F
Breedte (m): 1.86
Hoogte (m): 2.68
Transportlengte (m): 5.68
Vermogen (pk): 74
Random: 460591

Case 321F: uw betrouwbare wiellader

De 321F mag dan wel tot de gerenommeerde F-reeks van Case Construction behoren, toch is dit de grootste onder de zogenaamde ‘compacte wielladers’ van het Amerikaanse merk. Dit toestel meet dan ook 1,86 meter breed, 2,68 meter hoog en 5,68 meter lang. De motor levert een knappe 74 pk en zorgt dat de relatief compacte bouw gekoppeld wordt aan de nodige kracht.

Deze machine heft dan ook uw lasten tot maar liefst 3,78 ton en weegt zelf maar liefst ruim zes ton. Desondanks kunt u met deze vlot te besturen lader makkelijk uit de voeten op de meest uiteenlopende werven.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid, dat is de Case 321F

Wie bekend is met het merk Case Construction, weet dat u met een toestel uit de F-reeks een betrouwbare machine in huis haalt. De toestellen zijn uit te rusten met een brede waaier aan accessoires, alleen aangepast aan uw specifieke taak.

Bovendien laat de 321F zich eenvoudig onderhouden en nazien. De motor behoort bovendien tot de efficiëntste in de markt op vlak van brandstofverbruik. De 74 pk zijn bovendien goed voor snelheden tot 35 kilometer per uur en het lage zwaartepunt zorgt voor de nodige stabiliteit, ook op moeilijker terrein.

Comfort met een hoofdletter C

De cabine van de 321F is breed, makkelijk toegankelijk en ergonomisch uitgerust. Dit zorgt ervoor dat u niet opziet tegen een lange werkdag in deze wiellader. U heeft een goed zicht op alle zijden van deze machine en beschikt over een aantal onmisbare functies die ervoor zorgen dat u de 321F te allen tijde onder controle houdt.

Tot slot zorgen de duidelijke displays, ergonomische joystick, cuphouder, Bluetooth radio en de LED verlichting voor een aantal geapprecieerde extra’s.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: