Case 2050 M

Specificaties

Merk: Case
Type: 2050 M
Gewicht (kg): 20599
Breedte (m): 3.6
Hoogte (m): 3.1
Transportlengte (m): 6.98
Vermogen (pk): 214
Motorisatie: T4i FPT 6,7L
Informatie: New model

De Case 2050M: leer onze grootste bulldozer kennen

Bent u op zoek naar een bulldozer voor het zware werk? Dan bent u bij Key-Tec natuurlijk aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u bulldozers voor alle types toepassingen. Wie echter een absolute krachtpatser op het oog heeft, stellen we graag voor aan de 2050M: de grootste telg uit de M reeks van Case Construction.

 

Hoe groot is de grootste bulldozer dan precies?

We kunnen natuurlijk wel blijven zeggen dat de 2050M de grootste en krachtigste bulldozer uit ons gamma is, maar hoe groot is dat dan precies? De Case 2050M heeft een operationeel gewicht van 20,6 ton, meet 3,6 meter breed, 3,1 meter hoog en kent een transportlengte van 6,98 meter.

De Tier 4 Final motor wekt zonder verpinken 214 pk op en dat zorgt dan weer voor een ongeziene trekkracht met een capaciteit tot niet minder dan 36,7 ton!

 

De 2050M van Case Construction: eenvoudig, veilig en comfortabel

Wie Case Construction een beetje kent, verwacht veel. En terecht. De Amerikaanse constructeur staat erom bekend toestellen af te leveren die tegelijkertijd productief, enficiënt, veilig en comfortabel zijn. Dit is bij de 2050M helemaal niet anders.

Groot staat in dit verhaal namelijk helemaal niet synoniem voor log. Deze bulldozer is namelijk zeer eenvoudig en intuïtief te besturen dankzij de hydraulische bedieningspook. Zelfs het fijnste werk wordt zo kinderspel. Daarnaast geeft u deze machine zeer snel en eenvoudig een onderhoud, dankzij de makkelijk te bereiken onderdelen. Tot slot zorgt de nieuwe SCR technologie in de motor voor een zeer efficiënt brandstofverbruik en is de cabine uitgerust met ramen van vloer tot dak, waardoor u perfect zicht heeft op de uit te voeren werken en omgeving.

Offerte aanvragen

het assortiment van Key-Tec bevat topproducten van merken als: